Hatalı birkaç matematik problemi koy önüme

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan asi_kız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asi_kız

Uzman üye
Katılım
17 Eyl 2006
Mesajlar
1,482
Tepkime puanı
28
Bir demet yalnızlığı özenle dök yollarıma,
Tarihsiz olsun ağrı kesici olarak sunduğun cümlelerin.
Gecelerim alışık değil pek ansızın vuran şiddetli sancılara.
Hatalı birkaç matematik problemi koy önüme,Senden kalan tenhalığıma çözümsüzdü ninnisini dillendireyim.
Uykusuz kalınca huysuzluğu çok yormakta benliğimi…
Tutunabileceğim bir tutam bakış bırak bir de gözlerime,Yürümeyi henüz öğrenemedi yüreğim ayağına dolanan ketum kırgınlıkla.
Edebiyatı zorunlu kılma …
Hüzzam güfteleri söyleyip toprağımı eşelemesin sesin. Yaşam iksiri su olmasın katilim.
Bilirsin kaktüsler fazla su verilirse ölür” yar”im..! Hadi..!“Kal”nöbetlerine tutsak etmeyeceğim bizi…
Ruhuma mülteci kramplar örmeden,Git..! Zehirli doğan günler sevdamın bakiyesi ömrüme...
Tek taraflı görülüp,biten sevda davasının hükmünü giydim,Kendime sürgünüm…Bir cümleyim cümlenden virgülle ayrılmış,Sayfalarımın kimsesiz çocukları harflerle büyüyen.
Kör mayınlar döşeli ruhumun her zerresinde.“Sus”lar döküyorum nehir yataklarına.
Senli her nokta omuzlarımda uykuya dalarken,Gözlerime düştü beklenen... Yalnızlık…!Noktalanmış sevdaların uğradığı ilk istasyon,
Durdursan da zamanı dönmez ki giden diyen,
Artık gecenin yanağına konan hüzün,
Bir damla gözyaşıyla avuçlara bırakılan hasret ,
Fecir vakitlerinin eteklerine dökülen sitemler var...
Firak kan kusar ehven bir gecenin kızıllığında,
Kolay değil sükutun içinde feryat gizlemek,
Damlaları hıç/kırık/sız/ taşıyabilmek gözlerde...
Sevda zamanında sevda diyen aklımı,
Yüreğime düşürüp...
Takvim yapraklarını,tarihsiz kılana kadar,
Kederli leylak kokan ıslak sokaklarımda,
Susma faslındayım...

alıntıdır
 
Geri
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.