hazırlanan rad serverı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ismail02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail02

Katılımcı Üye
Beyler ben darkcomet serverını gittim nette açtım hazırladıgım gibi hatayı aldm sonra hemen eve geçtim ama bende gözükmedi o pc

kardeşim deep freeze kırdım reset attm ondan sonra dosyayı indrdm sonra deep frezı düzelttim.hatta serverı açtıgımda hazırladıgım hatayı verdi sonra kayboldu

bağlantı gelmesi gerekir belki o port kullanılıyodur başka port dene birde daha sonra deepi açtığında rat log tutmaz tutar ama reset atıldığında tuttuğu loglar silinir bişey elde edemezsin açıkken yakalıycan

hmm biraz açarmısın tam olarak anlamadım yani bidaha cafeye gittiğimde ne yapmalıyım benim pc de gözükmesi için

yeni server yap portu değiştir ve otur masaya deepi kır reset at deepi kaldır sonra serveri aç deepi kaldırdığın için artık log tutar ama bağlantıyı engelleyen başka bişeyde olabilir başka bir makinada arkadaşının felan serveri bi test et

zaten dediğinin aynısını yaptım bu hazırladıgım serverda ama yinede yapcam bu serverı başkasında denedim oluo su anda adamı izliom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.