Hazreti Süleyman'ın Büyük Gizemi

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
Arkadşlar elimdeki arşivlerden bulduğum yazılarımı sizlerle bu bölümde müslüman kardeşlerimizle paylaşmaya devam ediyorum.
------------------------------------------------------------
Semavidinlerin en önemli ve en gizemli peygamberlerden bir tanesi Hazreti Süleyman’dır. Kuran-ı Kerim’de Hazreti Süleyman dan bahsedilirken, ona verilen bilgi ve zenginlikten bahsedilmiştir. Ayrıca onun çok hızlı bir araca sahip oldu da anlatılmıştır.
Sebe Suresi’nin 10 ayet ve devamında “Guduv” gidişi, “Revah” ise gelişi anlatır. Kısacası Süleyman’ın bineğinin gün, bizim saydıklarımızla 1000 yıldır. Demek ki Süleyman’ın bineğinin hızı 1000 x 60 = 60 BİN YIL SAATTİR. BU DA SANİYEDE 1000 IŞIK HIZI DEMEKTİR. Bu hıza insanoğlunun ne zaman ulaşacağı veya böyle bir gemiyi ne zaman yapacağı ise bilinmemektedir.


İnsanın bugün keşfettiği en büyük hızı ışık hızıdır. Bu da saniyede 300 bin kilometreye denk düşer. Oysa Tasavvufta NUR HIZI denilen ve hayalden daha süratli olan bir hız birimi vardı. Işık uzayın bütün kavislerini ve bükeylerini tarayarak geçer. Hz. Süleyman’a verildiği belirtilen bineğin hızı ışık hızının çok çok üstündedir ve yüksektir. Bu durum da aklımıza ışınlanmayı getiriyor. Işınlanmanın sürati göz açıp kapayıncaya kadar kadardır. Seba Melikesi Belkıs’ın tahtı bu sürede Yemen’den Kudüs’e taşınmıştır ve üstelik bunu “Reculün indehu minelkitabi ilmün” Kitabı ve tecrübi bilgilere sahip bir adamdan bahsedilmektedir. Bu ifade bize bilimsel çalışmalarla insanların varabileceği en üst noktayı göstermektedir. Çünkü bu işi yapmaya cin taifesinden bir tanesi de talip olmuştu, ancak onun tanıdığı süre biraz daha uzundu. Yani ayağa kalkıp oturacak kadar bir süre. Hz. Süleyman bu süreyi uzun buldu ve bugünün ifadesiyle teknolojik bilgiye sahip olan yardımcısından talep etti. Taht anında hazır oldu.


Olayın devamında Hazreti Süleyman ile görüşmeye gelen Belkıs kendi tahtını görünce “Sanki O” gibi bir cevapvererek sanal gerçekçilik diye nitelendirilen bir şekilde hitap etmiş olur.


Işınlanma olayı Amerika’da ilk defa 1943 yılında yapılan meşhur Philadelphia Deneyi ile gündeme gelmiştir. Norfol limanından bir savaş gemisi 1000 kilometre ötedeki Philadelphia’ya enerji verilerek ışınlandı. Deney kısmen başarılı oldu. Fakat mürettebat garip şekillerde ölünce, deney rafa kaldırıldı. Onun yerini Atom Bombası deneyleri aldı. O başarıldı.


Işınlanma olayı daha sonra 1960’lı yılların sonlarında ABD Televizyonlarında yayınlanmaya başlanan Uzay Yolu dizisinde ortaya çıktı. Bir gezegenin yörüngesine giren Kaptan Kirk ve arkadaşları o gezegene genellikle ışınlanma yoluyla gider gelirlerdi.


Geçtiğimiz günlerde ise ABD’li bilim adamları yaptıkları açıklamada bir maddeyi bir yerden başka bir yere ışınladıklarını açıkladılar. Demek ki ışınlanma deneyleri gizli gizli sürüyormuş. Peki İslam Tasavuffunda bunun karşılığında ne vardır. “Tayibi Mekan” vardır. Mesela bir çok Veli gibi zatlar göz açıp kapayıncaya kadar bir yerden bir yere giderlerdi. Bu kişiler Allah2ın birer sevgili kulu olduklarından dolayı bu bilgiye sahiptirler. Amerikalılar ise bu konuyu bilimsel olarak araştırırken, Müslümanlar ise hiç bu konuda düşünmeden, Onlar Allah’ın sevdiği kullardan, onun izniyle bir yerden bir yere giderler diyerek kestirip, hiç düşünmüyorlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.