Hem Kotanizi Az Yiiyn Hem Intnetniz Hizlansin !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bulls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bulls

Katılımcı Üye
Arkadaşlar bu program bence çok süper. Kota sorunu olanlar ve internet sayfaları geç açılanlar için biçilmiş kaftan. Hızınızı %60 oranında arttırıp, Download ve upload miktarınızı %10 oranında düşürüyor. Bu demek oluyr ki 3GB da 300 mb. Fena rakam değil aslında. Sayfalarınızı açarken, programlarınızı açarken sıkıştırıpta açıyor. İster programlara ister web sayfalarına isterseniz her ikisine de sıkıştırma uyguluyor. Açılan sayfalardaki grafik ve resimleri de sıkıştırıyor. Kalitesi biraz düşüyor ama yine de şahane. ttnetin bir aralar yaptığı ve sonraları uyanıp kaldırdığı bir program. Programı kurduktan sonra bilgisayarı açıp kapayın. İlk açılışta bir account soracak web sayfasına gidip accont alın. Şifrenizi maille gönderiyorlar. O account ve şifreyle programa giriyorsunuz. Ücretsiz bir program. Umarım hoşunuza gider

https://tik.lat/cGnlf :yo

güzel paylaşımda kardeş bunu kurdum res attı sonra isim parola istedi üyelik yaptım ordan maile hala şifre gelmedi uzun sürüomu bu şifrenin gelmesi yada sen bana bi kullanıcı adı bide şifre versen olmazmı?

çok güzel bir programa benziyo inş işe yarar

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.