Her türlü müzik türünde kesme, effect ve dönüştürme: GOLDWAVE5.10

ByCrauSeRs

Kıdemli Üye
22 Eyl 2007
2,641
9
THT KaLıcı KonutLarı
Müzikten sesi ayırma konusu anlatımın altına eklenmiştir.

Arkadaşlar Goldwave programı benim uzun zamandır kullandığım bir müzik editörüdür. Bu programla:
1. Müzik türlerini birbirine dönüştürebilirsiniz.
2. İstediğiniz müziklerden istediğiniz parçaları alabilirsiniz.
3. Herhangi bir film yada klipten müzik yada ses kaydedebilirsiniz.
4. Müziklerinize echo gibi efektler verebilirsiniz.
5. Mikrofonunuzdan çift kanallı yani stereo ses kaydedip istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz, daha özelliği çok ama bu 5 özellik benim en çok kullandığım özelliklerdir. Program çok basit olmasından dolayı ses te birinci tercihimdir.

İçindeki Lamewin32 programı *** decoderidir. PC nizde varsa gerek yok ama *** olarak keydedemem şeklinde hata verirse program yüklemek gerekir.


LİNK

https://tik.lat/GrFkM

Aşağıdaki anlatım bu programla yapabilecekleriniz sadece bir örneğidir.Anlatım uzun görünebilir ama program çok basit.

Şimdi bir vidoklipteki müziğin bir parçasını *** olarak kaydedelim.

İlk önce Open diyerek videoklibimizdeki müziği alalım.
g14oh.jpg
g22qk.jpg

Şimdi bu klibin bir parçasını keselim.
g32se.jpg
g40ng.jpg

Ses düzeyinin düşük olduğunu gördük yükseltelim.
g57aw.jpg
g61ay.jpg

Son kez bakalım ve kaydedelim(File menusunden Save As File diyerek), kalite ayarlarını ve türünü belirleyelim.
g79uj.jpg
g88ch.jpg

Artık Avril ablamızın Diary parçasının bir kısmını videoklipten alarak *** yapmış oldu. Bu programla *** ü wav a, wav ı *** e, ogg yi *** e gibi bir çok müzik türünü birbirine dönüştürebiliriz. Sorularınız olursa bu başlık altında cevaplayabilirim. Kolay gelsin.

Ek Bilgi 19 Mart Pazar
İleriki sayfalarda birkaç arkadaş sormuş müzikten sesi ayırabilirmiyiz diye. Aşağıdaki yöntemi deneyin biraz uğraşınca iyi sonuçlar elde edilebilir.

Aşağıdaki menuye giriyoruz.İlk önce karşımıza çıkan ekranda hiçbirşeye dokunmadan tamam diyelim. İstediğimiz sonucu alana kadar oradaki ayarlarla oynayabiliriz.
gold19zq.jpg
gold24cc.jpg


NOT:Beğenmediğiniz bir ayardan sonra Edit ten Undo yapınız, sonra tekrar başka ayar deneyiniz.
ALINTIDIR...
 

haLf_Life

Yeni üye
22 Ocak 2008
16
0
Bende tam soracaktım parçadan sadece müziği ayırabiliyormuyuz diye onuda anlatmışsın çok teşekkür ederim kardeşim. Bu arada sana özel mesaj atarak linki isticektim ama özel mesaj atmak için 40 tane yorum yapmak lazımmış :) . sen bana özelmesajla linki verirmisin kardeş. Aradığım programı sayende buldum. Çok tşk
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.