Hiç HTML kodu Bilmeden Web Sayfası Yapmak isterseniz...Antenna 2.0

Bedros Sanches

Emektar
5 Ocak 2006
525
14
Austin,Texas
Hiç HTML kodu Bilmeden Web Sayfası Yapmak isterseniz...(Antenna 2.0)

http://homepage.ntlworld.com/stormdance/downloads/antenna.exe

Antenna 2.0 CracK

http://rapidshare.de/files/26476425/Antenna.Web.rar.html



Antenna programı, hiç bir HTML kodu bilmeden profosyonel web sayfaları oluşturmak için hazırlanmış bir program. Hoş görsel tasarım ve sürükle bırak tarzı yapısıyla kolay kullanım imkanı vermesinin yanı sıra, güçlü özellikler içeren başarılı sayfalar oluşturma, güçlü kalitede rollover butonlar oluşturma, degredeli butonlar hazırlama, transparan katmanlı sayfalar hazırlama ve Stil editörü ile gölge, blur, dalga gibi efektleri, geniş içerikli değişiklikleri ve uygulamaları istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Site güncellemeleri için yayımlama hizmetini sağlayan bir FTP özelliği de barındıran program, Unicode ve bir çok dili kapsama desteği ile uluslararası farklı dillerde hazırlanan sayfalarda da kolaylık sağlamış oluyor
 
Son düzenleme:

LoganD

Yeni üye
14 Ara 2006
5
0
Çoktandır kendime ait bir veb sitesi yapmayı düşünüyordum ve bu konudada hiç bilgim yok. Umarım bu program sayesinde bende birşeyler yapabilirim.
Teşekkürler arkadaşım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.