Hitman Karakterleri Oyunda

Slaughter 9

ANKA ONURSAL ÜYE
1 Şub 2015
3,416
12
Turkey
hitman_rb.jpg


Onlar için verilen tek bir görev vardı, o da öldürmek. Düşmanı daha ne olduğunu anlamadan işini bitirmek.

Görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. En sonunda daha büyüklerin peşine düşmek için Point Blank semalarında yerlerini aldılar. Biri Free Rebels'a ant içti diğeri de CT Force'a.

Şimdi iki tetikçi de oyunda ve markette seni bekliyorlar. Düşmanına korku salacak karakterlerle onlara soğuk terler akıtmaya hazır mısın?

Free Rebels'in Ölüm Meleği, taktığı sembolik maskesi ile düşmanlarına her zaman sonlarını hatırlatmak için oyunda

M_S_AB_Hitman-FR.png


CT Force'nin Soğukkanlı Tetikçisi, emirleri sorgulamaz ve kusursuz ölümlerle düşmanını yok eder. O'nu korkutup görevinden alıkoyacak hiçbir şey bilinmiyor.

M_S_AC_Hitman-CTF.png


Kaynak: https://pb.tamgame.com/news/notice/view.do?page=1&idx=2277
 
26 Haz 2016
2,818
596
Bu oyun hala oynanıyor mu yahu. Çok eskiden oynamıştım ilk çıktığı zamanlar. Ama parası olanın güçlü olduğu oyunları oynamak pek eğlenceli değil. İnsugency, CS:GO tarzı oyunlar daha çok severim. Mesela Battlefield gibi ya da ..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.