Horoz Kesilirken ALLAH ALLAH diye öttü

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
837
35
Ötüken
Kesilirken Allah Diye Öttü


Horozun Kesilirken Allah Diye Öttüğü İddia edildi.
19/03/2006 - 12:03




Kırgızistan'da kesilmeye hazırlanırken "Allah" diye ötmeye başladığı iddia edilen horoz hem kendi hayatını kurtardı hem de binlerce insanın, yaşadığı köye akın etmesine neden oldu...





Kırgızistan'da kesilmeye hazırlanırken "Allah" diye ötmeye başladığı iddia edilen horoz hem kendi hayatını kurtardı hem de binlerce insanın, yaşadığı köye akın etmesine neden oldu. Ülkenin orta kesimlerindeki Oş kasabası, "Bu Allah'ın bir mucizesi" diyen insanlarla dolup taştı.





Ülkede günün konusu olan horozun sahibi İbrahim İsmatullayev, "Çocuklara ve bana saldırıyor diye kesecektim az daha" derken hâlâ olayın şaşkınlığını yaşıyor. O "an"ı anlatırken sesi titriyor; "Elime bıçağı aldım. Tam kesecekken birinin Allah Allah' dediğini duydum. Etrafıma bakındım kimse yoktu. O sırada annem gelince olayı anlattım. Bunun üzerine annem elimden bıçağı kaptı. 'Ses ondan geliyor. Bırak yaşasın. Bu Allah'ın bir lütfü' dedi. Ben de kıyamadım zaten."


Dinlemek için aşağıdaki linke tıklayınız

http://image.haber7.com/download/Allahdiyenhoroz.mp3
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.