HoşGeldiniz yazısını Değiştirin!

SaNaLBABA

Üye
26 Eki 2006
200
9
The Self-Touc
ilk önce bu programı indirin
download: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

2. yukard verdiğim prograı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3. resimdeki yola gidin
0820906c282cv0zt.jpg


ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısnı istediğiniz gib değiştirin.

NOT: Hoşgeldiniz Yazsıs kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın.

4. 'Compile script' tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5. programı kapatın.

6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.

8. registry'i kapatın ve bilgisayarınzız yeniden başatın.
 

ekrrem

Yeni üye
18 Şub 2007
14
0
oteki yazıları degiştirdim ozaman hepsi kayboldu oteki yazıları degiştirme imkanımız varmı acaba
 

alikalim

Katılımcı Üye
18 Ağu 2007
806
17
verildi yazmayi unutmusun ve insan biracik deyistirir demi tipa tip ayni ni si hic urasmamisin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.