html sitesini nasıl hacklerim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metinatilgan

Yeni üye
sa arkadaşlar. ben html sitesi hacklemek istiyorum. ilk başta sorum şu biir sitenin html destekli olup olmadığını nasıl anlarız. Okuduklarımda mozilla kullanıyorsak ctrl+u dan öğrenebileceğimiz yazıyor. fakat bunu hangi sitede denersem deneyim hepsinde başında html yazıyor. eğer html ise bu siteyi nasıl hacklerim. dos ataklarını denedim (7 bilgisayarlada denedim) sadece yayını durdurabildik. böyle bir siteyi tam anlamıyla nasıl çkertebilirim bana yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler....

html oldugunu en kolay sitenin linkindende anlayabilirsin, .php , .asp , .html gibi
html de siteye girmek icin servera yonel serverdaki sitelere bak php ya da asp , bunlardan acik ara , php de rfi gibi , sql hatalarına yonel , bir sekilde servera shell atıp , ardında permleri gecebilirsen istedigin siteye yonel , ddoslada dedigin gibi sadece belli bir zaman durdurabilirsin , tabi bunun icinde bayagı bir destek gerekebilir,Olmadi admine yonelirsin mail hackden domaine bile gidebilirsin

Birde yardım istedikden sonra biraz bekle , gerek yok illa bilgisi olan biri cevap yazar:)

Son düzenleme:
saol kardeşim fakat ilk etapta html sitesini çökertmek için yapmam gerekeni ayrıntılı olarak yazarmısın sana zahmet??

Dedigim gibi : html de siteye girmek icin servera yonel serverdaki sitelere bak php ya da asp , bunlardan acik ara , php de rfi gibi , sql hatalarına yonel , bir sekilde servera shell atıp , ardında permleri gecebilirsen istedigin siteye yonel,Olmadi admine yonelirsin mail hackden domaine bile gidebilirsin,bu sekildede domaini hacklersin
Bunlari nasıl yaparim diyosan biraz forumu arastır , web hackle ilgili dokuman ve videoalar mevcut

Şimdi burda olaya Professiona Grio :) Şyle bi sitenin link ine tikla ana saya acilsiN?
Sonra 200 m2 aciyla ii ce bi bak .. Gördün mü ? ii bak :)
ana sayfada en altta gel orda bi şeyler yasio ztn .html sitleri bellidir ?:) girdin gibi her şey karşindadir ?:)
Dorum gibi ayri ayri degil :)=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.