Ebay denen site paypal üyeliğimi kabul etmiyor bende bu siteyi buldum kargo ücreti 2$mış
ebay paypalı kabul ediyor. paypal bizi kabul etmiyor. türkiye'de paypal yasaklı. ürün alacaksan direk kredi kartınla alman veya başka ödeme yöntemiyle alman gerekiyor. site'de hiç güvenli durmuyor.
Benim ininal kartım var.
Us paypal hesabı açtım içine ininal kartımı ekledim
Ebay farkılı bir ödeme yöntem deniyin diyor
İşniz yoksa alpemix veya teamwiverden yaparbilir misiniz?
Anlatsanızda olur.
kart türkiye kartı olduğu için izin vermiyor. tw bağlansam'da bir şey fark etmez. ebayın kendi master card ödeme sistemi varsa onu deneyebilirsin.
Ebay her satıcı paypal istiyor.
Ben şimdi encard çıkarttırsam onu paypal hesabıma eklesem olur mu ?https://www.qnbfinansbank.enpara.com/Kampanyalar/paypalKampanya.aspx
paypal'ın lisansı şuan yok. sadece para çekmeye izin veriyorlar. kart çalışmaz.
Ebaydan alışveriş yapmak için ne yapabilirim onu açıklar mısınız ?
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.