HUAWEİ P 2019 SMART ROOT ATMA ?

bob.bishop

Yeni üye
24 Kas 2022
10
2
32
Istanbul
Abiler selamlar p 2019 smart telefonuma root atmak istiyorm yardımcı olabilirmisiniz?
Saygılar...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,113
348
ABİLER SELAMLAR P 2019 SMART TELEFONUMA ROOT ATMAK İSTİYORM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
SAYGILAR...
merhabalar
Huawei Cihazlar biraz o konuda sıkıntılı ufak bir hatada cihazı tamamen kurtarılamaz hale getirebilirsiniz İnternette biraz araştırma yaptım ücretsiz bir yöntem bulamadım çoğu yorumlar ücretli programlar ile yapılacağını belirtmiş ^^
 

ArchieN

Underground Team Lider Yrd.
6 Eyl 2021
780
439
Saldırı Timleri

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,553
840
Semerkant
Merhabalar,

Ben de benzer şekilde bir p modeline atmayı denemiştim. Beceremedim. Önceden telefon kilidini kaldırmak için başvuru imkanı varmış. Sorumlulukları aldığınıza dair lakin artık bulunmuyor. Hatırladığım yöntemlerden sadece birisi telefon kilidini değiştirmek ve sonra açmaktı lazım program çalışmamıştı. Bazı sitelerde model ve bilgi iletip kırılmasını bekliyorsunuz ama dolar ödemeliydiler. Lakin telefonculara kırdırabilirsiniz. İyi kötü yapıyorlar genelde.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,266
288
Londra
Bu konu hakkında pek bilgili değilim fakat yakın bir arkadaşım huawei telefonuna root attırmıştı ona danıştığımda eğer yapılıcaksa bilmeyen birinin denememesi gerektiğini söyledi yukarıda'ki arkadaşlarımızın dediği gibi herhangi yanlış bir durumda 1 vermiyim derken 10 verirsin en mantıklısı atmamak ama illa'ki istiyorum dersen'de bu işten anlayan bir bayiye götürmeni önerebilirim boşu boşuna telefonundan olma :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.