Hz.Peygamberimizin Sorusu Ve Papazlar !!! MUTLAKA OKUYUN

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
Arkadşlar size bildiğim bi bilgiyi anlatmak istiyorum.

Çok eski çağlarda Hangi Peygamberimiz olduğunu tam hatırlamıyorum ama Hz.Ali olabilir yanlış hatırlamıyosam. Uzunca bir yola çıkıyor*Uzun süre yürüdükten sonra Hz Ali yorulur ve bir Yapı görür.Bu yapıda öyle böyle değil Şahane bir yapı belli oluyor ihtişamı uzaktan.Hz Ali çok yorulduğu için buraya dinlenmek için girer ve içerde bir papaz la karşılaşır.Papaz ne istiyosun gibi bir soru sorar Hz.Ali'ye tabi tanımadığı için.Hz.Ali yolunun uzun olduğunu ve buraya dinlek amacıyla geldiğini söyler ve kendini tanıtır.Papaz onun bu isteğini geri çevirmez ve ona bu imkanı sağlar.Papaz Hz.Ali'ye burda 1 gün kalmasını söyler Hz Aliye misafiri olmasını söyler.Peygamberimiz kabul eder ve geceyi burda geçirir.Öbür gün gelir Papaz Hz.Ali ye burda 1 gün daha kal*bütün Papazları burda bi toplantısı olucak bunu görmesini istediğini söyler ve Papaz kıyafeti getirerek Bunu üstüne giy yoksa seni yaşatmazlar diyerek Hz Ali bu kıyafetleri giyer.Toplantı zamanı gelir binlerce papaz alanı doldurmuşdur.Beklenen an gelir *Papazların Başı gelir konuşmak için yüksekçe bir yere çıkar.Etrafı Çok iyi bir şekilde süzer ve Hz Ali'ye bakarak
-Sen ! Müslümansın ne işin var bizim aramızda hemen burdan çık.diye bağırarak konuşur.Ama işaretle göstermez.
Hz.Ali ileriye doğru çıkar ve Papazların Başı'nın yanına kadar gider.Papaz Hz Aliye ne işin var burda ne amaçla geldin neden bırdasın şekilindeki sorularına başından geçenleri anlatır.3 Soru soracağım eğer bilirsen Burdan gitmene izin veririm.Ama bilemezsen Dinini değiştirip bie katılırsın der.
Hz Ali teklifi kabul eder ve soruların gelmesini bekler
PaPaz : 1 in 1 diye başlar
Hz Ali : Allah der
Papaz:1 in 2 si diye sorar
Hz Ali :peygamber der
Papaz :1 in 3 der
Hz Ali : Kuran-ı Kerim der

Papaz bütün sorularına cvp veren Hz Ali'ye gidebilirsin der.Ama Hz Ali Papaza şöyle bir teklif sunar.

Hz Ali:Sen bana sorular sordun ben bildim.Pekela bende sana sadece Tek bir soru soracağım der.Bilirsen Sizin dininize geçicem ama bilemezsen Sen benim dinime geçeceksin der.
Papaz biraz düşünür ve teklifi kabul eder
Hz Ali : Cennetin Kapısında ne yazar ? diye bir soru sorunca papaz hiçbirşey diyemez öylece kalır.
Tabiki buna cvp vermeyen papazların başı*diğer papazlardan tepki görür.Yalnız papaz diğerlerine şöyle der

Papaz: Eğer sorunun cevabını verirsem benle beraber olup benle beraber gelicekmisiniz der.
Diğer papazlar gözü kapalı senin yolundayız der ve desteklerler.
papaz cvp verir Hz Ali'ye

Papaz: ''Lailaheİlallah muhammedenresurullah'' diye cvp verir.

Kelime-i şahadet getiren papaz müslüman olur bu kelime ile ve diğer papazlarda tabiki.

NOT:arkadaşlar tam olarak hatırlamıyorum Peygamberimizin hangisi olduğunu ama bu konu hakkında detaylı bilgiyi bulduğumda sizlere sunucam.Yazım yanlışları olmuşsa kusura bakmayın.
 

ibonline

Yeni üye
25 Eyl 2006
8
0
kardeş hz ali bir peygamber değildi sadece büyük bir zat tı peygamberimizin amcasıoğluydu damadıydı konu darinide araştırsak daha net bir bilgi versek daha hoş olur kardeşim
Allah yardımcın olsun...
 

the-magic

Yeni üye
20 Ocak 2007
13
0
evet kardes.. Hzli bir beygamber degildi. Hz Muhammed Mustafa s.a.s amcasinin oglu ve damadi.. Hz ali hz Muhammedin kizi FAtime ile evlidi..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.