iett.gov.tr Uyarılmıstır..Duyurulur.

__EsCobAR__18

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
288
10
www.iett.gov.tr uyarıyorum adamları hala ses soluk yok kac tane mail attım ses soluk cıkmadı böle giderse basıcam indexi akıllansınlar:))Bazı arkadaslar inanmıordu girdigime buda onLara kapak olur herhalde!:..
by_€$Coß@R


Buda SS..

 
Son düzenleme:

BaRoNTR

Yeni üye
13 Ocak 2007
4
0
kardeşim o shelll aylardır orda duruo....
ama dosya yüklüyemeiosun onun için serverine girdim filan havaya gerek yok..
al shell adresi..
https://tik.lat/7IhwY
indexi atabilecek varsa buyursun...
 

__EsCobAR__18

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
288
10
o sheli sokan kim oraya sana zone kaydmıda verim iett.gov.tr ye ben indexi bastım havada atmıorum ayrıca bazıları war aranızda benm girmedigimi kolpa yaptıgımı söluordu O shelide bozan bendim bu arada! tabi basamazsın indexi!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.