IGTV Nedir?

Creiz34

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,931
1
23
JUPİTER
Daha önce yaptığımız haberlerde Instagram’ın 1 saatlik videoları bundan sonra destekleyeceğiniz duyurmuştuk. Bu haberimizde de bu servisin adının IGTV olacağını duyuralım. Instagram, Youtube’un tahtına göz dikmiş görülüyor. Ayrıca Facebook üzerinde de Youtube arayüzüne benzer değişiklikler yapılıyor. IGTV nedir nasıl ulaşılır bir göz atalım.

IGTV’ye erişmek için Instagram’ın Keşfet kısmına bakmanız yeterli olacak. Buradan 1 saatlik videolar bulabileceksiniz. Bu gelişmeyle birlikte Instagram Youtube üzerinden kanal ve izleyici de çekecektir. Elbette popüler kişiler buralarda da boy göstermeye başlayacak. Bildiğiniz gibi bu çalışmayla birlikte Instagram ayrıca yatay ekran izleme özelliği üzerinde de çalışmaya başlamıştı.

Özellikle IGTV ile video sahipleri için bir kazanç imkanı sunulacak mı şimdilik bilmiyoruz. Lakin Youtube’tan yayıncı çekeceklerse bunu düşünmeleri gerektiğini düşünüyoruz.


 

yunus19

Üye
23 Nis 2015
249
0
Bence YouTube Premium Gelince YouTube daki izleyiciler İnstagram ve Twitch e Yoğunlaşacak.
 

marhan

Üye
29 Eyl 2010
160
0
NoWhere
Bende ilk appstore geldiğinde indirmiştim ve birkaç kere baktım ama beğenmediğim için pek fazla girmiyorum.
 

Creiz34

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,931
1
23
JUPİTER
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.