İhanet cezasız kalmayacaktır!

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Dağdan inen alçaklar iğrenç kanlı eylemleri için yine hedef olarak Türk askerini, mehmetçiği seçmişlerdir.Türkiye Cumhuriyetine yapılan bu terör saldırısı, Türkiye'nin milli birliğini, huzur ve kardeşliğini hedef almıştır.
Türkiye'de bir iç çatışma ve bölünme sürecini başlatmayı amaçlayan alçaklardan, terörün maşası olan hainlerden ve bunların iç ve dış destekçilerinden çok yakında hesap sorulacaktır..

Türkiye'nin içine hapsedilmek istendiği bu husumet ablukası mutlaka kırılacak, bu hain suikastın tertipçileri, tetikçileri ve taşeronları hak ettikleri cevabı misliyle alacaklardır..
Terör belasının kökü yakında kazınacak, Türkiye'yi etnik temelde bölerek bir kardeş kavgasının şartlarını hazırlamak için yola çıkan hainler, rüzgar ekenin fırtına biçeceği gerçeğiyle çok yakında yüz yüze geleceklerdir..

Türkiye'nin karşısındaki kanlı terörden beslenen etnik bölücülük sorununu bir kimlik ve insan hakları sorunu olarak gören, etnik tahrikleri bir demokratikleşme olgusu olarak kabullenen ve siyasi hesaplarla terörle mücadeleyi zaafa uğratan bazı çevreler de Türkiye'nin geleceğini ateşe atmanın hesabını çok ağır biçimde verecektir..

Türkiye' ye ihanet cezasız kalmayacaktır..

Yarı dalgalı olmamalı deniz, ya kudurmalı, ya durulmalı, yarım kında durmamalı kılıç, ya çekilmeli, ya vurulmalı, yarı gönül vermemeli sevgili eğer sevmeyecekse… Bu milletin içinden çok hain çıktı amma, hiçbir hainde unutmasın ki; yarım duran kılıçlar bir gün çekilirse, kudurmuş dalgaların arasında yok olup gideceklerdir. Çünkü seven, sevdiğinin uğruna ölmesini bilendir. Bu toprakların manevi sahipleri kanlarını dökerken, VATAN nasıl sevilirmiş, uğruna nasıl ölünür ve öldürülürmüş, en güzel miras onu bıraktılar.
Terör saldırısında hayatını kaybeden kahramanlarımıza Yüce Tanrı' dan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.