ilginç kampanya: İzmir'de 'sarılmak serbest'!

golca14

Katılımcı Üye
19 Eyl 2007
606
15

İzmir'de ilginç kampanya. Gençler sokakta birbirlerine sarılıyor.

Hospıtalıty Clup ve Kıte Surfıng organizasyonu kapsamında düzenlenen sarılmak serbest kampanyası İzmir’de ilgi gordu.

15 ülkeden 30 genç ellerındeki 'sarılmak serbest' dövizlerıyle Kıbrıs Şehitleri caddesinde dolaşarak insanlarla kucaklastı.

4 gün sürecek kampanyanın dünyanın bir cok yerinde uygulandıgını belirten gençler amaçlarının insanlar arasında kucaklasmayla sıcaklık ve kaynasmayı sağlamak oldugunu soyledi.

4 gün sürecek kampanyanın dünyanın bir cok yerinde uygulandıgını belirten gencler amaclarının insanlar arasında kucaklasmayla sıcaklık ve kaynasmayı saglamak oldugunu soyledı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.