İmam hatip orta okulu ve lisesinde okuyanlar bakabilirmi

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,676
1
Bıraktı-----
Arkadaşlar ben 8.sınıfı imam hatip orta okulundan okumak istiyorum zaten okul en yakın orası var diye ayretende benim din ile akalı derslerim düşük oyüzden din ile alakalı dersleri düşük olanlar sınıfdamı kalıyor yani imam hatip icin diyorum ayretende 8.sınıfda imam hatipi okudukdan sonra illah imam hatip lisesinemi gidecez yoksa aldıgımız dereceye göre istediğimiz okula girebilecekmiyiz
arkadaşlar soruları cevaplayanlara teşekkürler
:RpS_razz:

GhostWBlack

Yeni üye
21 Ağu 2017
38
0
istediğin okula gidersin kardeşim bende imam-hatip çıkışlıyım az biraz çalışırsan geçersin

'Teorina

Kadim Üye
13 Tem 2015
5,113
83
21
İmam hatiplerde genellikle din dersleri agırlıklı,mesela arapça dersi osmanlıca dersi vs. varmış bunlardan yüksek alman lazım.

MyWhite

Uzman üye
18 Mar 2017
1,006
0
127.0.0.1
herşey ortalamaya bağlı ama bu çaba göstermemen gerektiği anlamına gelmiyor az çalıştımı geçersin zaten öğrencileri sıkmamak için kolay soruyorlar her müslümanın bilmesi gerekenleri

Dark Wolf

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
610
1
Ankara
Tavsiye istersen bak imam hatip aşırı derece kuralar var hani duydugum bazı şeyler kızlar erkekler ayrı kata bile oluyomuş bence meslek lisesine git yani meslek lisesi hem güzeldir hemde bütün manyakların topladı yerdir tavsiyem meslek lisesis

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,676
1
Bıraktı-----
arkadaşlar ben diyorumki benim din derslerim düşük imam hatip ortaokuluna gidicem işte din ile akalı derslerm düşük oldugu icin kalırmıyım bunu soruyorum yoksa benim diğer derslerim iyi takdirle geçtim sınıfı..

CrazyExelans

Katılımcı Üye
21 Ağu 2017
922
5
104
Burning Hâll
Kardeşim lisede sadece din külütür filan olmayacak bu aklında kalsın. Arapça, Hadis, Siyer, Fıkıh, Kuran gibi dersler de göreceksiniz. Bide sanırım Arapça ve Kuran özellikle Kuran dersi bunlar baraj dersler. Bunları yüksek tutmaya çalış. Kurandan kalırsan ya sorumlu geçersin ya da kalırsın. Arapça da öyleydi sanırsam. Sen yine de bu tavsiyelerime uymanı öneririm. Bir çok din dersi olacaktır fakat Kuran ve Arapçayı oldukça yüksek tutmaya çalış.

GhostWBlack

Yeni üye
21 Ağu 2017
38
0
Kızlar ve erkeklerin ayrı olması can yakıcı olmuş sanırım, okula pez*evenklik yapmaya gitmiyorsunuz arkadaşlar eğer içinizde zaten böyle bir niyet varsa gitmeyin en azından gerçekten o yolda olanların hakkını yemeyin, zehirlemeyin.

magma017

Katılımcı Üye
11 Tem 2015
443
3
Dostum ben de imam hatip çıkışlıyım. Fakat az çalışsan geçersin. Önceden bildiklerini sormuyorlar zaten. Ne öğretirlerse onu soruyorlar. O yüzden kafan rahat olsun

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.