ıme kodu kırma ''amatorler cevap yamasın''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

combatant77

Yeni üye
14 Şub 2008
34
0
:invOZELLIKLE SOYLUYORUM KONUYLA ALAKASI OLMAYANLAR BOS BOS YAZIPTA ZAMAN HARCAMASINLAR!!!!!!
KONUYA GELINCE BU TELEFONCULAR TELEFONLARIN IME KODLARINI NASIL KIRABILIYORLAR?? EGER BILGISI OLAN VARSA YARDIMINA IHTIYACIM VAR..NE DE OLSA BIR HACK SITESI BILGISAYAR YADA TELEFON FARKETMEZ AMA TABI PROFESSIONAL OLMAK GEREKIYOR...BENDE YARDIMI BU ARKADASLARDAN ISTIYORUM SIMDIDEN SAOLUN.. ;
):diablo:diablo:diablo:diablo
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
beyler adam imeil kırmak diyor,güvenlik kodu demiyor.:)

combatant77 ,imel kırmak illegal bi işlemdir.ama çoğu telefoncu yapıyor.geçen gun arkadaşım n73 açtırdı 60 tl aldı adam.bende telefoncuyum ama yapmıyorum.genelde çalıntı telefonlar açtırılıyor bu yöntemle.açtırmak istiyosan gider sorarsın.telefon modeli ne kadar yuksekse o kadar para gider.acemi birinin eline verirsen telefonu susturur.

//Forum Kuralları'ında Büyük Harf kullanmak yasaktır.KONU KİLİT.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.