İnstagram Aramada En Başta Olmak

TheSerlone

Yeni üye
20 Şub 2021
25
0
Herkese merhaba, ben aramada en başta olmak istiyorum fakat takipçisi benden düşük olan hesaplar bile benim üstümde. Nasıl En Başa çıkabilirim?
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
890
55
word.exe
Merhabalar;

Etiket kullanma yöntemini kullanabilirsin. Instagram'da post atmak için açıklama kısmına bazı etikler mevcut keşfete düşmek için. Ne kadar çok keşfete düşüp, arama kısmına adınız aratıldığında en üstlerde çıkma ihtimaliniz de o kadar artar.
Bazı sosyal medya servis sağlayıcıları da, sizi keşfet topic kısmına düşürebiliyor. Bot değil tamamiyle organik bir şekilde, onlara da göz atabilirsiniz.

Saygılarımla.
 
7 Ağu 2015
123
4
İstanbul
yaklaşık 4 yıldır instagram işleriyle uğraşıyorum hatta tüm gelirimi instadan reklam vererek sağlıyorum toplam 4.5 milyon kitlem var. eksta 100 200k hesaplarımıda sayarsak bot bastığında önerilenlere de düşmezsin. Ama bunu instagrama mail atarak düzeltebilirsin sonradan önermem ama yinede sen bilirsin zaten attırdığın botlarda düşme yaşanacak.
 
7 Ağu 2015
123
4
İstanbul
Sonradan organik takipçi ile ekleme yaparsak?
en iyisi organik olarak kas , Sponsorlu gönderi çıkabilirsin veya çekiliş sayfaları ile konuşup sponsor olabilrsin takipçi kazanırsın sonradan kaybedersin ama video görüntülenmelerinde düşüş yaşanmaz bot kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum ama yinede kullanmak istersen smm hizmetleri adlı siteyi bir ziyaret et.
 

TheSerlone

Yeni üye
20 Şub 2021
25
0
en iyisi organik olarak kas , Sponsorlu gönderi çıkabilirsin veya çekiliş sayfaları ile konuşup sponsor olabilrsin takipçi kazanırsın sonradan kaybedersin ama video görüntülenmelerinde düşüş yaşanmaz bot kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum ama yinede kullanmak istersen smm hizmetleri adlı siteyi bir ziyaret et.
Hocam instagram organik takipçiyi bot olarak mı algılıyor?
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Bence Bot Almanız Sizi Öne Çıkarmaz Bunun Yerine Etiketler,Profil Ziyareti, Profilin Herkese Açık Olması, Atılan Ve Alınan Yorumlar,Bilindik Sayfalarla Dm İlişkisi Faktörlere Baglıdır.
 

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
Herkese merhaba, ben aramada en başta olmak istiyorum fakat takipçisi benden düşük olan hesaplar bile benim üstümde. Nasıl En Başa çıkabilirim?
hocam eğer sayfan varsa içeriklerine uygun hashtagler kullanmalısın tabiki şahsi hesap içinde aynı örnek bilişim sayfan var diyelim google dan son zamanlarda trend bişim hashtaglerini bulup paylaşımlarının altında kullanabilirsin ne kadar çok trend olursa o kadar da etkileşim sağlarsın:)
 

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Merhaba, bot basmak önemli değil veya bir şey satın almak. Yapmanız gereken aktif bir kullanıcı olmak. Hikaye paylaşımı ve engel yememeye dikkat etmeniz gerekir. Eğer 1'den fazla engel yediyseniz Instagram algoritması sizi geriye düşürüyor. Engelden kastım yorum atamama, takip edememe v.b.
 

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
142
26
YERLİ TEKSAS
Merhabalar,

Sosyal medya platformu INSTAGRAM, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için, şu kriterleri kullanarak size önerilenler sunar:

  1. Beğenileriniz,
  2. Takip ettikleriniz,
  3. Yorumlarınız,
  4. Hashtag’leriniz,
  5. Konumunuz,
  6. Fotoğraf metinleriniz
  7. Ve dahası.

Daha da ötesi, uygulama içi arama geçmişinizi temizledikten sonra bile instagram bu bilgileri kullanarak size önerilenler sunmaya devam eder..

Instagram aramada çıkan kişiler, yukarıdaki kriterlere dayanır; bunların en önemlisi, kendi arama geçmişinizdir. Geçmişiniz oldukça kısa bir süre önce temizlenmediyse, önerilen ilk üç hesap, aramanız sonucunda ortaya çıkan ve fotoğrafları sizin tarafınızdan görüntülenen ya da doğrudan arama kısmından adıyla aradığınız kişilerdir. Insta aramada önerilenlere ek olarak şu maddeleri de eklemek gerekir:

  • Aradığınız kişiler,
  • Fotosunu beğendiğiniz kişiler,
  • Takip edilenlerin takip ettikleri,
  • Yorum temasları,
  • ‘Hashtag’lar,
  • Konum,
  • Fotoğraf etiketleri.

Daha fazla öneri isterseniz tıklayınız.
 

KaptanTR

Alpha Wolf
17 Nis 2015
1,650
1,584
25
Merhaba, her arama motoru kendi algoritmasına göre bizim aradığımız sonuçlara göre bir sonuç sunuyor bizlere. Google arama motorunda sitelere yönelik bu tür çalışmalar için firmalar SEO çalışmaları adı altında hizmetler almaktadır. Artık Google yanında diğer mecralarında kendi içlerinde bir arama sistemi oluştu. yerel bir firmaysanız ve rakipleriniz özelinde onlardan daha önde çıkmak istiyorsanız size ilk önerilen yöntem instagram uzantınızın yanında şehir ismi eklemeniz. Bu yöntem ilke başka işe yarıyor gibi gözükse de maalesef ise yaramıyor! Bunun işe yaramasının tek yolu eğer isim yanına bir şey eklenecekse diyelim oyuncak firmasısınız ve adınız Yumurcak Oyuncak olsun ve faaliyet gösterdiğiniz il Kayseri olsun. Firmanızın ismin Kayseri de arama sonuçlarında çıkması için size ilk önerilen Yumurcakoyuncakkayseri ismi yâda kayseriyumurcakoyuncak ismi olur. Maalesef bu iki biçimde arama sonuçlarını etkilemeyecektir. Böyle bir şey yapacaksanız önerimiz kelimeler arasına “_” koymanız olur yumurcak_oyuncak_kayseri gibi. Bu şekilde bir isim yaptığınızda ise gereksiz bir kirlilik oluşmuş oluyor; hele birde kurumsal gözükmek isteyen bir firma iseniz çok uzun bir isim ve baskılı işlerde çok çirkin bir görüntü oluşmuş oluyor. Bunun çözümü ise burada esas önemli olan arama sonuçları için kullanıcı adından daha çok Adın kısmı. Size burada ne yazarsanız instagram araması ona tepki veriyor. Bunun yanında buradaki ismi biyografi kısmında hastaglar ile de desteklerseniz sizin gibi yapan firmaların önüne geçmiş olursunuz.
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,091
1,607
-Türkistan-
Merhaba değerli üye,

Keşfete çıkmanızı sağlayacak en önemli şey "etiketler"dir.Videonuza uygun etkiketler ekleyerek etkileşimi arttırabilirsiniz.Otomatik etiket oluşturmak içinde Keywordtool isimli siteyi ziyaret edebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.