İnstagram gönderimi nasıl düzenlerim?

Tdark

Katılımcı Üye
9 Ağu 2019
403
22
Merhaba tht ailesi instagram gönderi için arka plana nasıl konuşma ekleyebilirim
örnek: video arkasında tanıtım yapan ses
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

OBT is HeRYerDe

Anka Team
11 Ara 2020
2,535
1,435
Merhaba Değerli Üye,

Önerdiğim Program "InShot", Verdiğim Linkten İndirebilirsin.

Link: Tıkla, İndir




Peki Nasıl Yapacağım?

Öncelikle Videonuzu Çekin, Ardından Tanıtım Sesini Eklemek İçin Sunuma Göre Sesinizi Kaydedin, İsterseniz Farklı Programlar Aracığıyla Sesinizi Değiştirebilirsiniz. Daha Sonra Tanıtım Videosunun Sesini Program Aracığıyla "0" İndirip Kendi Kaydettiğiniz Sesi Ekledikten Sonra Videonuz Hazır Olacaktır, İyi Forumlar.

Saygılarımla OBT İs HerYerDe

 
Son düzenleme:

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,596
407
KATO DAĞI
Merhabalar değerli üye bu isteginizi capcut ve inshot sayesinde yapabilirsiniz + olarak tiktok sahibiyseniz oradada videonuzu editleyip kaydederek saglayabilirsiniz ve birde instagram reels olarakta bunu yapabilirsiniz bazen sesi alıyor bazen almıyor çok değişik bir algoritması var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.