Instagram Hata Veriyor, Ne Yapmalıyım?

azqt

Üye
19 May 2021
59
8
Merhaba arkadaslar

öncelikle herkese iyi forumlar

benim instagram hesabimda 2 haftadir beni takip eden kisileri goremiyorum

mesela şöyle gokuzuyo: "ahmetx ve 213 kisi seni takip etti"

diye yaziyo ve kimler beni takip etmis goremiyorum

bu soruna yonelik cozumu bilen arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim

saygılarımla..
 

centoğlu

Üye
18 Şub 2021
142
26
YERLİ TEKSAS
Merhabalar,

1- Uygulamanın önbelleğini ve verilerini silerek tekrar deneyin.​

instagram da takip ettiğim kişileri göremiyorum Anlık bir hata olabilir ya da uygulama kaynaklı problem olabilir. Uygulama geçmişini temizleyerek test edebilirsiniz. Telefonunuzun ayarlar kısmından uygulamalara girin. İnstagram uygulamasına tıklayarak önbelliği ve verileri silin. Uygulamaya tekrar giriş yaparak düzelip düzelmediğini test edin.

2- Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin.​

instagramda takipçilerimi ve takip ettiklerimi göremiyorum Uygulamayı telefonunuzdan kaldırıp tekrar yükleyerek sorunun uygulama kaynaklı olup olmadığını test edebilirsiniz. Uygulamayı tüm verileriyle birlikte cihazınızdan kaldırın ve cihaz marketinizden tekrar yükleyin. Hesabınıza giriş yaparak kontrol edin.

3- Hesabınıza erişim engeli gelmiş olabilir, bir süre bekleyin.​

instagram takipçi sayısı gözükmüyor. Eğer üstteki aşamalar işinize yaramadıysa sorun hesap kaynaklı olmalı. İnstagram takip ettiğim kişileri göremiyorum diyorsanız, şikayet üzerine hesabınıza erişim engeli gelmiş olabilir ya da hesabınız inceleniyor olabilir. Bu durumda tek çözüm incelemenin bitmesini beklemek olacaktır. Ne kadar süreceği hiç belli olmaz çünkü İnstagram bunun hakkında bilgi vermez.

Baktığımda genel olarak çözümler bu yönde.
 

EX

Moderatör
29 Mar 2020
1,837
1,207
Merhaba, sorunun cihaz üzerinde olup olmadığını anlamak üzere farklı bir cihaz üzerinden deneyiniz. Aynı şekilde daima giriş yaptığınız cihaz üzerinden de ön belleği temizleyip ve uygulamayı silip tekrar yükleyerek deneme yapınız. Bu iki durum üzerinde değişmeyen bir faktör var ise instagram tarafından engel almış oluyorsunuz. Form göndermek bir çözüm değil yapılması gereken beklemek olacaktır. Eposta adresinizi kontrol ediniz. Bilgilendirme mesajı olabilir.
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yrd.
5 May 2020
2,348
1,371
K E R K Ü K
hesap değiştirin, onda sorun çıkmaz ise sorun hesaptadır spam v.s yiyorsundur bot bastıysan bazı şeyler bloke olmuştur.
sorun çıkarsa veriler ile alakalı birşey olabilir, ayarlardan instagramın önbelleğini sil gene olmazsa sil geri yükle.
ignin ayarlarındanda yapılabiliyor, ben uzun süredir öne çıkaranlara story ekleyemiyordum meğer ayarlar ile alakalıymış.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.