instagram hesap

libreco

Yeni üye
19 Ağu 2017
7
0
değerli tht ekibi

eğer yönetimin izni olursa instagram da tht Yi tanıtan ve de az-cok değişik bilgiler olan biseyler yapmak istiyorum..kendi hesabımı anlattığım şeylere dönüştürmek istiyorum...Yapabilir miyiz..Tabi sizinde destkleriniz lazım.. :)

tesekkurler

Zeccry

Kıdemli Üye
24 Eki 2015
2,676
1
Geldim Ben ?
THT Adına Onaylı Resmi İşlemleri Ancak Yönetim Yapabilir :)

Atıyorum Bir Youtube Kanalı Nasıl Bizim Hakkımızda Kendi Bünyesinde Video Yapabiliyorsa Sende THT Den Bağımsız Olan Hesabın İle İstediğin Paylaşımları Yapabilirsin.

libreco

Yeni üye
19 Ağu 2017
7
0

Atıyorum Bir Youtube Kanalı Nasıl Bizim Hakkımızda Kendi Bünyesinde Video Yapabiliyorsa Sende THT Den Bağımsız Olan Hesabın İle İstediğin Paylaşımları Yapabilirsin.

benim yapacağım rsmi olmayacak komutanım..sadece bilgilendirme amaçlı...ben sadece takip edelim ki ekibimiz daha da tanilsin diyerek yazmistim

Komutanim peki açacağım hesabı burada paylaşabilirmiyim tanıtım amaçlı

Moderatör tarafında düzenlendi:

libreco

Yeni üye
19 Ağu 2017
7
0
Sıkıntıda Orda, Resmi Bir Hesap Olmadığından Dolayı Burada Paylaşman Bir Nevi Reklam Olacaktır.

ben burda yaptiklarimizi tanitacagim komutanım ben şimdi acsam..siz takip etmedikten sonra ne anlamı olacak ki..hemde tanıtım yapmadan acsam..çok zor takipçi oliur...olur da geç olur..o yüzden tanıtalım demiştim ama izin yok derseniz boynumuz kıldan incedir komutanım

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.