Instagram nasıl fenomen olunur

Emraktmr

Yeni üye
10 Ara 2017
18
0
Herkese merhaba ;
Bugün sizlerle instagramda fenomen olmak hakkında konuşmak istiyorum forumdaki herkesin az yada çok bir bilgisi vardır lütfen herkes yararlı yada yararsız her düşünceyi özeş mesaj yada yorum olarak yazsın.
Sorum şu nasıl etkileşim alırım ?
Nasıl keşfete hızlı düşerim ?
Nasıl aktif takipçi kasılır ?
Herkesten Yardim İsti̇yorum Forumdaki̇ Konulardan Li̇nk Atmayin Lütfen Hepsi̇ne Göz Attim Teşekkürler Şi̇mdi̇den
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

YTSKN

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
972
8
UnderGround
Nasıl keşfete hızlı düşerim ==> ztn aktift takipçilerin olursa resim veya video attığında hızlı bir şekilde yorum beğeni ve resmini veya videonu kayıt ederlerse benim bildiğim kadarıyla keşfete düşüyorsun


NOT: keşfete düşmen için düzenli olarak gönderi atman lazım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.