instagram taciz ve ölüm formu işe yaramıyor

rnns

Üye
11 Nis 2021
82
0
-
hesabını kapatacağım kişinin 65k takipçisi var ve bir birimize düşmanız bu yüzden sizin yöntem bende işe yaramaz teşekkürler yinede
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
890
55
word.exe
Merhabalar;

Phishing kodlama yöntemini deneyebilirsiniz. BruteForce'da deneyebilirsiniz ancak 65k takipçili bir hesabın şifresinin kolay bir şey olacağını düşünmüyorum. Fake Mail Bomber yöntemini de deneyebilirsiniz. Ancak şuan çoğu mail bomber yöntemi kurbanın mail adresinden direkt spam kutusuna gidiyor. Phishing kodlama yöntemin şuan en mantıklı olanı. Hesap tekrardan açılıyor diyorsanız eğer, hesabı ele geçirdiğiniz an hesabı tamamen erişime kapatıp, hesabı silin. Bilginize.

Saygılarımla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.