Eski Instagram hesabımı nasıl kapatabilirim?

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,961
1,057
Kayseri
Merhabalar, öncelikle o hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir. Eğer bunu kanıtlıyamıyorsanız ellinizde yeterli nitelikte delil yoksa maalefest kapatamasınız.
 

Gondolcu

Üye
2 Ağu 2021
73
20
Standart yollardan İnstagram 'a bir form yazarak, o hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilir ve hesabınızı kapattırabilirsiniz. Alternatif olarak ise;

1/ Spam Botlarını kullanarak hesabı spama düşürüp kapattırabilirsiniz.

2/ Yüksek Takipçili veya Mavi Tikli(Onaylı) bir hesaba sahip iseniz şikâyet edip / form basıp kapattırabilirsiniz.

3/ Daha önceden açılmış bir hesabınızı, kapattırmak istediğiniz hesabın aynı veya benzer görünümüne sahip olacak şekilde tasarlayarak(Biyografi, Profil Fotoğrafı, Kullanıcı Adı, Ad vs.) hesaba taklit basabilirsiniz.

Anlattıklarım hakkında daha detaylı bilgiyi forumda bulabilirsiniz. Kolay Gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.