Internet Download Manager 5.12 Build 2 / Portable

bLoOdLusT1912

Kadim Üye
1 Ağu 2007
5,470
41
Internet Download Manager; dosyaların downloadme hızını artıran, downloadilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve downloadilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir downloadme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların downloadilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde downloadebilir, ne zaman downloadileceğini zamanlayabilirsiniz.

Bu downloadme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli
kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır



http://rapidshare.com/files/82437957...12-Build-2.exe
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.