Internet Download Manager IDM Build 5.17.5 - Türkçe - Full

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
2n84q6t.png

Internet Download Manager IDM Build 5.17.5 Full - Türkçe

Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program.En iyi download yöneticisi.

Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.


dm5175.jpg


swqwra.jpg

RapidShare: Easy Filehosting

Türkçe Yama İndir (TIKLA)
 
Son düzenleme:

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz


Arkadaşlar setupu kurduktan sonra programı tamamen kapatın ve patch'ı açıp patchlayın. Programı başlattığınızda türkçe dil desteğini kendisi yükleyecek. Resimde gördüğünüz gibi full hale gelecek. Şimdiden güle güle kullanın.
 
Son düzenleme:

Ra's al Ghul

Yaşayan Forum Efsanesi
1 Mar 2007
7,966
2
glenn moors
herkese tavsiye ediyorum,çok kullanışlı bir program...kesintilerde kaldıgı yerden devam ediyor,video,audio vs.. formatları indirebiliyorsunuz..kısacası guzel bir program..mecnun beye teşşekkür ederim,eline sağlık...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.