Internet Explorer7 Pro 2.0

crematory

Uzman üye
12 Ara 2007
1,212
29
<? echo “Err
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Internet Explorer 7'nin normal halinden memnun kalmayanlar için hazırlanmış bir yönetim eklentisi olan IE7Pro'nun 2.0 versiyonu yayımlandı. Bu eklenti ile Internet Explorer'ınız artık çok daha kolay ve kullanışlı olacak. Üstelik daha güvenli ve daha kişiselleştirilebilir olacak:



IE7Pro_sshot_270x169.jpg





Özellikleri:

  • Sekmeli Kullanım: Sekme kullanımı geliştirilmiş.
    1. Sekmeye çift tıklayarak sekme kapatma
    2. Adres çubuğundan yeni sekme açma
    3. Sekme geçmişi yönetimini açıp kapatma
    4. Yanlışlıkla kapatılan sayfaları kurtarma
    5. Adres çubuğu altında IE menüsü
    6. Arama kutusunu gizleme
    7. Web sunucuları arasındaki paralel bağlantı sayısını geliştirebilme
    8. Farklı bir program ile sayfa kaynağı görüntüleme
  • Sürükle Bırak: Süper sürükle bırak özelliği
    Super Drag&Drop özelliği aktif olduğu zaman linkleri yeni sekme olarak sürükleyerek açabilme özelliğini kullanabilirsiniz demektir. Ayrıca aratmak istediğiniz kelimeleri tutup arama çubuğuna sürükleyip bıraktığınız zaman arama yapabilirsiniz. Veya resimler tutup çektiğiniz zaman yeni sayfada açabilirsiniz.
  • Fare Kullanımı: IE7 Pro ile mouse kullanımınız sayesinde çok daha hızlı işlemler yapabileceksiniz.
  • Kazaları Kurtarabilme: Bu özellik sayesinde yanlışlıkla geçtiğiniz bir önceki sayfaya geri dönebilirsiniz aynı veriler korunmuş şekilde.
  • İmaj Dosyası Kaydedebilme: Bu özellik ile sayfalardaki herhangi bir resmi kod içine gömülü olmamaları durumunda anında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Resim dosyalarının linklerini alıp çok hızlı bir şekilde JPG, BMP , GIF , PNG veya TIFF formatlarında kaydedebilme özelliği.
  • Hızlı Proxy Değiştirme: Proxy ayarlarınızı el yordamı ile çok hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • AD Blocker Reklam Engelleyici: Bu özellik sayesinde hiçbir reklam servisi gözünüze gözükmeden sitelerden akıp gider. Ve reklamlardan uzak durmuş olursunuz.
  • Greasy Monkey Scripti: IE7 Pro scripti ile Firefox eklenti scripti Greasy Monkey'i birlikte kullanabilme özelliği.
  • Hızlı Metin Kontrolü: Spell Check özelliği ile metin girerken girdiğiniz kelimelerde en ufak bir hata bile olursa bu hataları altı kırmızı çizgili bir şekilde göstererek size hatalarınızı gösterir.
Internet Explorer, pro sürümü ile internet sağlayıcıları arasındaki rekabette gücünü ortaya koyuyor. Rekabeti kızıştıracak birçok özelliğe sahip olan IE7 Pro sürümü ile internet sağlayıcınız internet explorer çok daha güzel özelliklere sahip olacak.



Alıntıdır...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.