İnternet Explorer'da İzlediginiz Flash Animasyonları Pc Kayıt Edin

Köstebek-02

Yaşayan Forum Efsanesi
6 May 2008
15,580
45
Köstebek
Öncelikle Animasyonu İzleyip Bitmesini Bekleyelim.


10aq3.jpg



Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek)


22ia2.jpg


********s and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek :

32xc1.jpg


Daha sonra eger gizli dosyalarınız gözükmüyor ise klasör seçeneklerinden aktif edip "local settings"klasörüne giriniz.


Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin :


51es.jpg


Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın :


63cs.jpg



ağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde
animasyonunuzu bulabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.