İnternet Kafelerde Flash ve USB Bellek yazma korumasını kaldırma...

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
k2d5p0.jpg



Akınsoft yetkililerinin İnternet kafe sahiplerine yönelik sunduğu bazı uygulamardan biri de "Kopyalama yasağı". Eski olarak hangi sürümlerinde mevcut tam olarak bilmiyorum ama yeni versiyonlarında bu uyguluma gelmektedir.

Nedir bu uygulama?
http://www.indiriyor.org/gorsel_egitim/271-internet-kafelerde-flash-ve-usb-bellek-yazma.html

Bildiğiniz gibi bazı Internet Cafeler'in devasa yasadışı film arşivleri mevcut. Kısacası DivX arşivi diyoruz biz buna. Şimdi ya cafeye gidince bu filmleri izliyorsunuz ya da filmleri yanınızda ***ürdüğünüz taşınablir cihaza atıp evde izliyorsunuz.Cafeye gidince para ödüyorsunuz ama evde bedava.
Fakat bazı arkadaşlar ve bu arkadaşların önerisini dikate alan Akınsoft yetkilileri bu kopyalama işine akılları sıra bir çözüm getirmişler. Bu yeni çözüm ile flash belleğinize değil bir film en ufak bir ödev bile atamıyorsunuz.

Atmaya çalıştığınızda ise şu uyarı çıkıyor karşınıza:

"Disk yazmaya karşı korumalı. Korumayı kaldırın yada başka bi disk kullanın."


İnsanların flash bellek kullanımını engellemk benim mantık çerçevemde herhangi bir yer bulamadı. (Birde Flash belleginizin bozuldugunu düşünmek cabası)

Bu program kafedeki flash bellek korumasını kaldırıyor üstelik:

-Katıt Defteri yasağı
-Komut Satırı Yasağı
-Kısıtlı hesap

sorularına takılmadan.

+ Size bir de bonus benden:

Bazı kafeler DU Limiter ile hızlara limit koyuyorlar.
Bu programları, Görev Yöneticisi devre dışı olduğu için, sonlandıramıyorsunuz.

Paketin içine dahil ettiğim Process Explorer ile bu sorunun da kökünü kazıyabilirsiniz.

2-"Korumayı Kaldır" deyin ve belleğinizi çıkartıp takın.Yaşasın özgürlük.

Akınsoft daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!

https://tik.lat/cGAQP
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.