İnternet Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fight4Freedom

Yeni üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şimdi olay şudur ki bende QuickNet modem var Super Online kullanıyorum. Evde 3 tane PC var. Bu PC lerin 2 tanesi masaustu biri laptop. Masa ustu PC lerden birini gecen gun resetlettim(format attım). Bu resetletmiş olduğum PC ile şimdi internete giremiyorum ancak diğer iki PC de bir sorun yok. Garip taraf şudur ki internet kablosunu PC ye kaployu takınca modemdeki ışıklar yanıyor hatta kasanın arkasındaki internet kablosuda yanıyor fakat bilgisayarda 'tık' yok. Ağ bağlantılarıma girip 'Ağ bağlantılarını görüntüle' ye tıkladığımda ise bomboş bir sayfa açılıyor.

Modemin modeli Pirelli drg 226g acaba modemi tanıtmak mı gerekiyor?

Sorun ne olabilir? Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ağ Bağlantılarına Tıkladığında Zaten Boş Sayfa Gelmesi Lazım :D Sağ Tarafındaki Mini Bardan "Ağ Bağlantılarını Görüntüle"ye Tıklıyacaksan :)
Bence Tarayıcının Proxy Ayarları Değişmiş Ayarlardan Düzelt Yapamazsan Sistem Geri Yükleme Yap Kesin Çözülür..

Sistem Geri Yükleme:

Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme...

Ağ Bağlantılarına Tıkladığında Zaten Boş Sayfa Gelmesi Lazım :D Sağ Tarafındaki Mini Bardan "Ağ Bağlantılarını Görüntüle"ye Tıklıyacaksan :)
Bence Tarayıcının Proxy Ayarları Değişmiş Ayarlardan Düzelt Yapamazsan Sistem Geri Yükleme Yap Kesin Çözülür..

Sistem Geri Yükleme:

Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme...

Öncelikle sağolun ilginiz için ama sorun şu ki "Ağ Bağlantılarını Görüntüle"ye tıkladığımdada boş bir sayfa çıkıyor.. bu olay neye bağlı olabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.