İnternetim çok hızlı yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ersan74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan74

Katılımcı Üye
arkadaşlar bilgisayarıma teknik servisten aldığım xp cdsi ile fomat attım pc çok hızlı o açıdan güzel fakat internet müthiş hızlandı. videolar çok hızlı gidiyor ve ses yok. pcden video ve şarkılarda sorun yok ama internet sayfaları, videolar çok hızlı 3 dklık video 30 saniyede bitiyor biraz tuhaf bi durum ama lütfen yardım edin :)

videolar çok hızlı 3 dklık video 30 saniyede bitiyor ses çıkmıyor :) ne youtube nede facebook videolarından bişey anlamadım :D

Tam olarak sorunu kimse anlayamamış sanırsam. Tüm internet tarayıcılarında mı aynı sorun var yoksa tek bir tanesinde mi eğer başka tarayıcada denemediysen deneyip yazabilir misin?

şu cd nin imajını alıp göndersen bi bakalım nasıl hızlı
senin sorununa gelirsek sen flash n yeni versiyonunu yükle driverleri elle güncelle sorun kalmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.