İnternette Gizlice Dolaşmak İçin / ProxyWay Extra 3.2

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
program ip adresinizi gizleyerek anonim sörf yapmanızı saglayan ve bunun yanında sizin tanıtılan bilgisayarınıza atılan cerzleri (cookileri) geçmiş internet dosyasını ve internet history dosyasındakileri temizler popup pencere acılıslarını engeller devamlı yeni proxy adreslerini sizin için arastırır ve devamlı değişik proxylerle sörf yapmanızı saglar..

dowNLoad!..


not:aLıntıdır!..
 

testiskosi

Üye
26 Ara 2006
235
0
Her ne kadar gizlediğini sansanızda dikkatli olun telekom beş para etmez internet sunsada herşeyi mükemmel bir şekilde logluyor.İşe yaramaz ama salak değil yani :)
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
Dostum o zMn pRoxyLer boSHuNa var desene :)..ayRıca Bu Pro İp'i GizLemior diyelim ama Net'de gezinirken girdiginiz sitelerdeki cookileri fln kayıt altına almıor..anladın aynı gizliweb.com'da OLdugu gibi we aynı zmnda internet dosyasını ve internet history dosyasındakileri temizLiyor popup pencere acılıslarını engeLLior devamlı yeni proxy adreslerini arastırır ve devamlı değişik proxylerle sörf yapmanızı sağLar..UndersTend;)..
 
Son düzenleme:

testiskosi

Üye
26 Ara 2006
235
0
Telekom hangi proxy ile çıkış yapmış hepsini logluyor.Proxy kullanılacaksada high anonym proxyler kullanılmalı gerisi sizi hemen ele veriyor zaten.Eğer proxyler gerçekten işe yarasaydı hiçbir hacker yakalanmazdı.Öyle sandığınız gibi aptal bir sistem yok karşınızda.Proxy sadece sizin ortaya çıkma sürecinizi yavaşlatıyor.Proxy altında tamamen güvende olduğunuzu sanmayın.
 

gundican

Uzman üye
16 Ocak 2009
1,031
0
____@______@______@______@____
___@_________@__@_________@___
___@___________@___________@__
____@______paylaşım ________@___
_____@_______için__________@____
______ @___tesekkurler_____@_____
________ @_____________@_______
___________@________@_________
_____________@____@___________
________________@______________
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.