emegıne saglık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genç arkadaşlar.. Size 8 tane programlama dilini ciddi anlamda bilen, unix ve linux için kernel kodu geliştirme çalışmalarında bulunmuş, şu anda kendi işletim sistemini yazan biri olarak sesleniyorm..
1) bi atasözü vardır: Başkasının ipi ile kuyuya inilmez diye... ( ben böyle dedim siz anlayın)
Pek çoğunuz ya ttnet ya superonline vs gibi internet sağlayıcılarını kullanarak internete gidiyorsunuz. Bunu yaptığınız sürece istediğinizi yapın istenildiği anda yakalanırsınız. Örneğin söylediğiniz ve savunduğunuz bütün yöntemleri kullanarak saldırın bakalım işbankası hesabına index basmaya çalışın bakalım nolcak?? ( işbankası ilk aklıma gelen site olduğu için söyledim. )
veya günde milyonlarca insanın ciddi anlamda kullandığı bir türk sitesine saldırın bakalım neler olucak...
2) windows kullanıyorsanız hele, zaten bi ayağınız çukurda demektir. çünkü windows yapacağınız her bağlantıda bilgilerinizi microsofta gönderir.
örnek çok basit. ilk aklıma gelen google earth programı.. ankara yaz bak..
internetin yoksa göremezsin.. çünkü amerikadaki server izin vermez. dataları yollamaz..
( ha ben kaynak kodlarını buldum bağlantıyı kestim o ayrı.. iki gün sonra microsoft programın kodlarıyla oynamanın yasal olmadığını 24 saat içinde eski haline getirmemi istedi.. )
3) merak etmeyin herkes sizin ne yaptığınızın farkında.. ama sadece türkiyedeki hukuk sistemindeki açıklardan dolayı kimse uğraşmak istemezse o ayrı.. hack adı altında yaptığınız msn şifrelerinin çalınması ihbar sonucu iki yıla kadar hapis cezası var..
4) bu sitede yaklaşık bir yıldır üyeyim.. fırsat oldukça tarıyorum forumları.. genelde sitenin yaş ortalaması 16 17 civarı.. olaydan hakkaten anlayan az insan var ki bunların da çoğu sadece sitenin nasıl hackleneceği konusunda bilgili.. bazı yorumları okudum ve inanamadım.. örneğin.. coderman arkadaşımız ki pek çok zone almış belli ki anlıyo işlerden.. o zman ortada hacker kalmazdı demiş... ilginç bi yorum..
Sonuç :: evinizden ciddi işlere kalkışmayın... sonra hayatınızı yakarsınız.. belgelerinizi cd dahi çekmeniz bilgisayarınıza KAYDEDİLİYOR.
ip saklama- mac değiştirme- proxy çalma- ve daha saydığınız pek çok yöntem 6-7 yıl öncesinin yöntemleri.. o zman belki işe yarardı.. ÜSTÜNE BASA BASA YENİLİYORUM Kİ BUNLARA GÜVENMEYİN..
Eğer gerçekten bu işten anlıyorum beni kimse yakalayamaz denilebilmesi için ---( ki bunu diyebilmenin tek yolu bilgisayardan wizard düzeyinde anlamak.. ( wizard düzeyi ne diyosanız sakın bulaşmayın hack işine evden --bi deyimdir ) aynı oranda donanımdan yani sinyal işleme olsun modülasyon olsun elektronik aksamdan ve mikroçip işlemeden de anlaması gerek ) ----- micro controller denen bilgisayarın atasını kodlayıp kendini
onunla bilgisayardan bağımsız olarak saklamasını bilmek, ani durumlarda ortaya atabileceğin yem bulundurmak ve elektronik devre tasarımından anlamak şarttır.
PcChoLik demekle olmaz kardeş öğret de bilelim![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.