İp adresleri hk.

BessatM

Yeni üye
20 Ağu 2017
7
0
Antalya
Karşı Bilgisayarın İp'sini Bulduğumuzda Neler Yapabiliriz?
Bi Yardım Edermisiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

porsukhak

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,753
2
T.Ü.R.K
IP adresi işlevsedir adres kredi kartı her şey aklına gelebilecek her şey ama atabi kimin elinde o IP oda önemli biri IP bulur 7 sülalesini sayar biri IP bulur yerinde sayar .

ciddimisin ıp ile yapabileceklerinin sınırı yok sql açıklı bit site bul bana bak neler yapıyorum .

Moderatör tarafında düzenlendi:

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
IP adresi işlevsedir adres kredi kartı her şey aklına gelebilecek her şey ama atabi kimin elinde o IP oda önemli biri IP bulur 7 sülalesini sayar biri IP bulur yerinde sayar .

ciddimisin ıp ile yapabileceklerinin sınırı yok sql açıklı bit site bul bana bak neler yapıyorum .

Sus.

Cidden, bilmiyorsan gürültü yapma. Hele bilen, doğru dürüst cevap verenlere hiç atar yapma. Bıktık senelerdir aynı soruya aynı cevabı vere vere.

IP adresi, o anda senin internet sağlayıcının sana verdiği bir tür adrestir. Yaklaşık olarak lokasyonunu bulabilirsin elemanın - o da güvenilir değildir. DoS yapabilirsin, senin 15 dakikalık uğraşına karşılık eleman modemini resetleyene kadar, yani 5 dakika internetsiz kalır.

Eleman zaten açığı olan bir servisi dış dünyaya sunuyorsa, ancak o zaman bir şeyler yapabilirsin. Mesela Windows XP ilk çıktığında USB modemler vardı, bu modemlerde port yönlendirme filan doğal olarak yoktu ve de Windows XP'deki açık RPC adını verdiğimiz uzaktan emir modüllerini dünyaya sunuyordu. Bundan dolayı internete bağlı herhangi birinin bilgisayarını uzaktan kapatabilirdin.

Tabii ne yapardın? Windows XP Service Pack 1'i kurardın, ve bütün tehdit ortadan kaybolurdu.

Şimdi USB değil, router modem kullanıyor herkes. Hiç bir portun dışarıya - sen açmadığın sürece - açık değil, senin bilgisayarın dış dünyaya hiç bir servis sunmuyor. İşletim sistemlerinde bilinen, kullanılabilecek bir açık yok. En fazla yapacağın şey, adamın modemini "halt" moduna getirmek, yani şişirip eleman modemi kapatıp açana kadar internete bağlanamamasını sağlamaktır.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.