İp Gizlediklerini Sananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NightWolf

Emektar
27 Ara 2005
722
11
about:home
1. EVİNİZDEN gercek anlamda IP gizlemeniz imkansızdır. Bunu yaptığını iddia eden arkadasta ya yalan soyluyordur yada tam bilgili degildir.

Neden:
A. ister adsl* ister modem* ister bir baska makineden olsun* dinamik(degisken) IP hizmeti aliyorsaniz bile* sonucta hangi telefon numarasindan hangi saatte internete baglandiginiz telekom* superonline* e-kolay ve diger tum sitelerde kayıt altına alınmaktadır.

B. ister proxy server degistire bir program kullanin* ister bu hizmeti veren veb sayfaları icindeki gitmek istediginiz adresi tek tek girmek zorunda oldugunuz kutucuklara yaıp o sayfa ustundeki kutucuga klikleyip o sayfa ustunden istediginiz siteye gidin (tehbox.com gibi)* sonu COM* MİL* GOV* EDU* ORG* ile bitmeyen* NET* CX* BOX gibi alt aglara baglanan herkesin kaydi AYRICA tutulmakta ve silinmemektedir.

C. yuksek ping talebi yapan* veya IP/PORT taramasi yapan (Angry IP scanner gibi program kullanan) herkesin IP/Telefon numarası ayrica kaydedilmektedir.

D. ayrıca IP numaranizi gizlediniz diyelim. MAC adresi denilen ve hemen hemen tüm ethernet karti* routerlı adsl modem ve onboard tum malzemelerde bulunan ve silinemez bir seri numarasi vardir. bunu gizlemeyi veya degistirmeyi bilmiyorsaniz ha IP nizi gizlememissiniz ha telefon numaranizi direkt yazmissiniz hic FARKETMEZ.

E. Evden HACK'leme yaparken yapabileceginiz en iyi sey* paraya kıyıp 6-7 tane ethernet karti almak* ve routerli bi modem kullanıp IP degistirdigine inandiginiz bi yontem kullanip internete oyle baglanmaktir. Ki hala telefon numaraniz KABAK gibi bellidir. Telekomdaki amca sadece sizin evden sirayla degisik makinelerin baglandigini sanacaktir. Ama genede sizin evden baglanildigi BELLİ bikere.

2. eger yaptiginiz heck isi banka veya bir devlet kurumuysa sikayet edilmesini beklemeden kapiniza dayanip dalaginizi ....ceklerdir. TC karsiti bir siteye dadanirsaniz gormemezlikten geleceklerdir.

3. en guvenli hack internet kafeden yapılan hecktir. mumkunse parmak uclariniza uhu surun. kafanizda sapka olsun ve kafeye adiminizi attiginiz andan itibaren kafanizi hic kaldirmayin. (kameralar acisindan) Garsondan alabileceginiz en buyuk icecegi isteyin ki zırt pırt gelip size bakmasin. (tanınma acisindan)
evinize en ters internet kafeye gidin.

4. basinizi belaya sokmamak icin sakin evden ciddi bi heck olayina* IP taramasına filan kalkmayin. Yuksek hacimli islemler filan hepsi hangi servis saglayiciyi kullanırsaniz kullanın kayıt altina alinmakta.

5. unutmayin ki gercekten 100% basarili hack yapmanin Üçyolu vardir:

1. gidip varoslardan bi ev tutarsiniz. sahte kimlikle elektirik ve telefon baglatirsiniz. icine bi makine atarsiniz ve log mog tutmayacak bi konfigurasyon yaparsiniz. Ve o makinaya baglanirsiniz. Veya direkt o makinanin basina oturup saldirinizi yapıp bi daha o eve donmezsiniz.


2. uluslar arası sulardaki bir tekneyle isinizi gorup karaya donerken makinenizi suya sutlayarak. ki kıyıda sizi bekleyenler delil bulamasın.

3.Bi internet cafeye gider orda hack işlermini yapar gönül rahatlıyla evenize gidersiniz :)
 

black shark

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
413
5
evet evden ip gizlemek imkansız hele bu büyük bi siteye hack yapacaksan seni hemen yakalarlar
paylaştığın için saol
 

darknessworlds

Yeni üye
24 Eyl 2006
1
0
ve..
ip internet anahtarıdır bir bakıma* internete girildiğinde rastgele bir numara alır modemin ve bağlı kaldığın süre içinde o anahtar senindir.bağlantı koptuğunda o anahtarı bırakırsın* sen netten çıktıktan sonra ipni başka birisi alır* bu böyle karışık devam eder.
"şimdi ip madem değişiyor bizi hackingten sonra nasıl yakalayabilirler?" diyebilirsiniz* şuda şöyle oluyor* siteyi hackleyen ip hangi şehirden* hangi saatte kullanılmış bulunabiliyor.ve o saatte doğal olarak ipde sen olduğuna göre* polisleri kapında görmen de normal :)
konudan uzaklaştık* konu ip gizlemeydi onun hakkındada bildiklerimi söyleyeyim :)
ip gizlemek diye bir şey yoktur internete girerken aldığın ip hep aynıdır(bağlı kaldığın sürece).
yalnız bu ip gizleme işini sahte ipler gösteren programları kullanarak yapabilirsin* meşhur proglar vardır ya 3sn de ip değiştiren fln* işte onlarla.
yalnız bu tarz prog lara pek güvenmeyin* en bolundan trojan ezmesi doldurupta rarlar çoğu arkadaş :D
 

oksit

Katılımcı Üye
7 Nis 2007
406
4
İstanbul
IP kodu değiştirici programların olduğu söyleniyor... IP kodlarını farklı yerler olarak gösteren programlardan söz ediliyor. yani adam bir çok mekandan bağlanıyormuş gibi farklı alanların kodlarını yolluyormuş program...

elinize sağlık...
 

oksit

Katılımcı Üye
7 Nis 2007
406
4
İstanbul
hideipplatinumuc9.jpg


İnternette gizliliğinizden şüphe duyuyor musunuz? IP adresinizi gizlemek ister misiniz?
Hide IP Platinum ile kişisel gizliliğinizi saklamak kolay ve basit. Hide IP Platinum, sizin için kullanışlı proxy sunucusu bulur. Dolayısıyla artık herhangi güvenlik endişesi yaşamanıza gerek kalmaz.
Yazılımın Genel Özellikleri

Sıklıkla IP adresinizi gizliliğinizin artması için değiştirir.
Bilgisayar korsanlarının (hacker) saldırılarından korunmanız için IP adresinizi saklar ve bilgisayarınıza herhangi bir zarar gelmesini önler.
Web tabanlı e-posta servisinden, e-posta yollamanız durumunda kimliğiniz anonim olarak gösterilir.
Gerçek IP adresinizi göstermeksizin forum, ziyaretçi defteri gibi uygulamalara mesaj atmanızı sağlamaktadır.
Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler

Dosya yazma hatası giderildi.


Concerned about Internet privacy? Want to hide your IP address?
Hide IP Platinum is the software you are looking for! Keeping your privacy is simple and easy: the only thing you need to do is open Hide IP Platinum. Hide IP Platinum will find the proxy server available to you and set it as your proxy server automatically. There is nothing need you to concern. Hide IP Platinum have done everything for you

YENİ VERSİYON İLK DEFA THT'DE

[URL="https://tik.lat/cF9rU"] http://rapidshare.com/files/46289949/Hide_IP_Platinum_v3.43.rar[/URL]

eeee abiler bu ne?
 

alpern

Üye
22 Tem 2007
53
0
50
bilgiler için teşekkürler NightWolf...
3. şık daha mantıklı geldi :)
bende hide kullanıyorum, eğer doğruysa bi işe yaramıyo...:(
 

salursalur

Yeni üye
7 Eyl 2007
47
0
arkadaslar sunuda unutmayalımki proxyle değiştrdiğimiz bir ip yi hemen oyle bulmakta kolay iş değil. örneğin siz onca insanın kullandığı bir proxyden değiştrdiniz ip nizi, gercek ip için o proxy sunucusunadan o tarhte o saatte kim hangi ip ile bağlanms bulmaları gerekyor... oda oyle kolay iş değil zaten bu proxy sağlayıcılarıda al işte sana istediğin bilgi demiyolar kim olursa olsun karsısındaki...
 

razor777

Katılımcı Üye
28 Eki 2012
527
0
İSter gizle ister gizleme yine seni bulur ...... hiç kalkışma bile bu işlere
 

desertlion*

Uzman üye
5 Mar 2012
1,012
0
/desktop
ip gizlemek bence çok önemli bunun bir yoluda komşunun internetine bağlandıktan sonra hack olayını gerçekleştirmektir.en azından sizin başınız belaya girmez.proxy kullanmak ta önemli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.