ıp sini bildiğiniz bir pc i ya da web hizmetini izlemeye alın

nefret2836

Üye
18 Şub 2008
62
3
:drunkdaha önce verdiğim konudan faydalanarak bir ıp aldınız.şimdide geldi sıra bu ıp den faydalanarak başka bir pc i ya da web hizmetini izlemeye almaya.
verdiğim bu program girdiğiniz pc leri sadece izlemeye almaya olanak sağlamaktadır. paylaşıma acık dosyalarda değişiklik yapma şansıda sağlar. fakat yapay pc ler arası bir ağ kurma tabanlı çalıştığından yapabilecekleriniz sınırlı.
dier bir önemli notta pc sine admin şifresiyle konruyan kişilerin pclerine girmek istediğinizde kişinin kullandığı şifreyi öğrenmeniz gerekmektedir. bu konuda da yani bu şifreleri kırma konusundada vakit buldukça başka programlar ekleyerek önerilerde bulunacağım.
BUYURUN PROGRAM İÇİN BURAYI TIKLAYIN...
 

nefret2836

Üye
18 Şub 2008
62
3
bu arada resimleri hazırlayım resimli açıklamada ekleyeceğim. replerinizi esirgemeyin lütfen .....
 

nefret2836

Üye
18 Şub 2008
62
3
buyurun resimli anlatım

adsz01fj0.jpg




adsz02qe2.jpg



işte arkadaşlar birazda siz uğraşın güzel özellikleri olduğunu göreceksiniz.
 
6 Eyl 2008
90
0
istanbul
emegine sağlık kardeş bu programı bende kullanıyordum bu programla güvenligi açık olan pclerin dosyalarını kendine alabilyorsun..! başka bi çok özelligi var...! aslında çok kullanışlı bir program saol arkadaşım....!
 

ddogan06

Yeni üye
21 Ocak 2009
1
0
cok tesekkurler umarim isime yarayacak birisi sucsuz gunahsiz insanalri cok iyi dolandiriyor ipligini pazara cikarmak icin bu program bana ilk adim olacak cok tesekkurler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.