Ip'den tam lokasyon bulma

Reftah

Yeni üye
23 Ağu 2017
8
0
İp'den tam nokta atışı yapamayız.. yapamayız derken biz yapamayız yoksa siber kuruluşların internet saglayıcıları ile anlaşmalı yazılımları ile böyle birşey mevcut, fakat Bu site ile bulunduğu ili ögrenebilirsin.

HackCASUS

Katılımcı Üye
25 Ara 2015
962
0
İstanbul
İp den gerçek noktayı bulamasısın bulmak için siber suçlara baş vurman gerekir
Yüzbaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle ama zaten böyle bir şeye arkadaşım tarafından yapılıp şahit olduğumdan açtım yani böyle bir şeyin var olduğunu düşünmekteyim arkadaşım Siber suçlardan değildi ama timlerdendi adını söylemeyeceğim belli ki böyle bir durum var.

Teğmenlerim ve erlerim bakın böyle bir şey var olmasa ve hackerlar tarafından yapılmasa emin olun konu burada olmazdı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

HackCASUS

Katılımcı Üye
25 Ara 2015
962
0
İstanbul
Dostum İMKANSIZ arkadaşın yakınlarına yaklaşmıştır
Lütfen dostum kardeşim gibi kelimeler burada yasak ben size diyemiyorsam sizde bana demeyin eziyet resmen :) 1-Arkadaşım dediğim kişi daha yeni tanıyordum sadace adımı ve soy adımı biliyordu soy adım kimliğpimde gerçek değildi o kişiyde hayatımda hiç görmedim eğer yakınlarımdan biri ile temasa geçmiş olsaydı ilk ben duyardım emin olun lütfen böyle bir şey imkansız demekten vazgeçin eğer imkansızı geçerseniz zaten bu işte ilerlemiş olursunuz.

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Lütfen dostum kardeşim gibi kelimeler burada yasak ben size diyemiyorsam sizde bana demeyin eziyet resmen :) 1-Arkadaşım dediğim kişi daha yeni tanıyordum sadace adımı ve soy adımı biliyordu soy adım kimliğpimde gerçek değildi o kişiyde hayatımda hiç görmedim eğer yakınlarımdan biri ile temasa geçmiş olsaydı ilk ben duyardım emin olun lütfen böyle bir şey imkansız demekten vazgeçin eğer imkansızı geçerseniz zaten bu işte ilerlemiş olursunuz.

Burası A**** tim değil biz er değil asteğmeniz:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zunfix

Kıdemli Üye
29 Tem 2016
3,510
1
about:blank

kardeşim gibi kelimeler yasak olsaydı bizim banımız 2112 de açılırdı dostum.

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
502
StPetersburg
buna benzeri ancak linuxta bir materyal kuruyordun IP adresine ilişkin hesaplar çıkıyordu sonra o hesapları devletin eski sistemlerinde deneyip buluyorsun kimse bir site ile tam ve doğru adresi bulamaz

inbox

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
585
3
Alert Canada
Normal koşullar ile nokta atışı şeklinde ip adresi bulamazsın fakat ASN kodları vardır bu kodlar sayesinde İnternet Sağlayıcı koduna ulaşıp bölgedeki baz istasyonları ve dağıtımların dağılımlarını süzgeçten geçirip mahalleye kadar öğrenebilirsin fakat kapı adresi v.b. çıkmaz sadece mahalleye kadar öğrenirsin eğer iyi bir araştıma yapar isen sokak/cadde bilgileride çıkabilir işine yarar ise google'dan araştır yap.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.