Yüzbaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle ama zaten böyle bir şeye arkadaşım tarafından yapılıp şahit olduğumdan açtım yani böyle bir şeyin var olduğunu düşünmekteyim arkadaşım Siber suçlardan değildi ama timlerdendi adını söylemeyeceğim belli ki böyle bir durum var.İp den gerçek noktayı bulamasısın bulmak için siber suçlara baş vurman gerekir
Teğmenlerim ve erlerim bakın böyle bir şey var olmasa ve hackerlar tarafından yapılmasa emin olun konu burada olmazdı.
Lütfen dostum kardeşim gibi kelimeler burada yasak ben size diyemiyorsam sizde bana demeyin eziyet resmen 1-Arkadaşım dediğim kişi daha yeni tanıyordum sadace adımı ve soy adımı biliyordu soy adım kimliğpimde gerçek değildi o kişiyde hayatımda hiç görmedim eğer yakınlarımdan biri ile temasa geçmiş olsaydı ilk ben duyardım emin olun lütfen böyle bir şey imkansız demekten vazgeçin eğer imkansızı geçerseniz zaten bu işte ilerlemiş olursunuz.Dostum İMKANSIZ arkadaşın yakınlarına yaklaşmıştır
Lütfen dostum kardeşim gibi kelimeler burada yasak ben size diyemiyorsam sizde bana demeyin eziyet resmen 1-Arkadaşım dediğim kişi daha yeni tanıyordum sadace adımı ve soy adımı biliyordu soy adım kimliğpimde gerçek değildi o kişiyde hayatımda hiç görmedim eğer yakınlarımdan biri ile temasa geçmiş olsaydı ilk ben duyardım emin olun lütfen böyle bir şey imkansız demekten vazgeçin eğer imkansızı geçerseniz zaten bu işte ilerlemiş olursunuz.
Lütfen dostum kardeşim gibi kelimeler burada yasak ben size diyemiyorsam sizde bana demeyin eziyet resmen 1-Arkadaşım dediğim kişi daha yeni tanıyordum sadace adımı ve soy adımı biliyordu soy adım kimliğpimde gerçek değildi o kişiyde hayatımda hiç görmedim eğer yakınlarımdan biri ile temasa geçmiş olsaydı ilk ben duyardım emin olun lütfen böyle bir şey imkansız demekten vazgeçin eğer imkansızı geçerseniz zaten bu işte ilerlemiş olursunuz.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.