IPyi en iyi saklayan VPN hangisi.

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
En iyi vpn Express vpn'dir, 1 aylık ücretsiz denemesi bulunuyor. Express vpn en iyi şekilde ip'nizi gizleyebilir. Ben genel de nord vpn kullanırım, nord vpn'ide tavsiye ederim o da ip'nizi iyi şekil de gizleyebilir. Ama ücretsiz vpn'leri pek tavsiye etmem, çok kullanmanızı önermiyorum.
 

venom34ed

Katılımcı Üye
6 May 2021
502
106
Anonimlik için vpn arıyorsanız hiç bir vpn önermem. Çoğu vpn log tutuyor ve Polislik bir durumda direk veriyorlar. Çoğu kişi vermiyor diyor ama büyük kuruluşlar işin içine girerse vermek zorundalar. 4-5 dolar için tüm şirketi yani kendilerini tehlikeye atmazlar o yüzden log tutmayan vpn yok. Ve kayıt paylaşmayan vpn de yok. Digital oceandan kendi vpn sunucunuzu kurabilirsiniz ve bunla birlikte wireguard gibi vpnleri kullanarak anonim olabilirsiniz. Ama tamamen anonimlik mümkün değildir tabi. Express vpn nord vpn mullvad vpn gibi vpn firmalarına pek güvenmeyin derim. Amacınız sadece gizli kalmaksa sıkıntı olmaz. Ama gerçekten büyük yasa dışı işler yaparsanız vpn firmaları sizi yarı yolda bırakabilir.
 

'Medusa

Katılımcı Üye
18 Ocak 2021
840
370
JAPAN
-NordVPN
-ProtonVPN
-ExpressVPN

Ayrıca bilinmeyen ücretsiz vpnlerden uzakdurmanızı tavsiye ederim bilgisayar için kali kullanmanızı öneriyorum bir çok tool Vpn için kullanabilirsiniz.
 

AHMET SENCER

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
732
409
TANRI DAĞI
dostum her vpn seni gizler fakat tam olarak gizlenemessin bir dava olsa bulurlar seni yanı ayak izin silinsede el izin kalıyor.

sana green tools u öneririm veya sürekli ıp deiştirme taktiğini öneririm.


umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar.
 

thecybrap

Üye
14 Tem 2021
67
16
32
bütün vpn ler log tutuyor. admların sunucuları sayesinde illegal işlem gerçekleştiriyorsunuz tabiki log tutacaklar log tutmasalar kendileri sorumlu olup para cezası alırlar ve hiç bir firmada bunu istemez
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.