Iq Nuzu Ölçün Gerçek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xhacker.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xhacker.

Katılımcı Üye

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR..
yön değişme zamanı da önemli arada geçen zaman dereceyi etkiliyor.
ama şu nu unutmayın bu topraklarda yaşayanlar dünyaya hükmetmişler sizlerde onların mirasçılarısınız sakın konuyu alaya alamayın bu konu yurt dışındada uygulandı ama hiç kimse iki yönüde göremedi...

Ben iki tarafa doğruda gördüm siz de birkaç dakika dikkatli bakın monitörden uzaklaşıp yakınlaşın konsantre olun sizde iki tarafa doğru döndüğünü görebilirsiniz ama o sizin beyninize kalmış... :D

eee durdu bu şaka yapmıyom yaa ben biraz konsantre oldum döndü döndü ve sonunda durdu

evet hatta resmin belden üstünü kapatım denerseniz çok rahat yönünü değiştirebilirsiniz

IQ suz da oluyo bu işler:D:D:D
veya bu foto ayarlanmış bir zaman sonra yön değişiyo :)

Son düzenleme:
arkadaş bn dikkat değiştiği süreli yazdım ama hiçbir permutasyon yok yani arkadaş haklı olabilir bn kadın her 180 dereceyi tamamladğında yönünü değiştirdim bu gerçekse zaek insanım ama bilmem durum çok fena yani :D

2 tarafada dönüo belirli aralıklarla mesela 5 dk saga 5 dk sola ama 2 sini bi anda göremedim:D:DD::DD:D

ayağının gölgesine odaklanın hemen yönün değiştiğini görüceksiniz.ben 10 saniye içinde değiştirdim yani ıq la falan bnce alakası yok

bu kadın süreklşi yer değiştiriyo yaf sabitleyin snu D:

44 defa saga 19 defada sola donuyor deneyin bakin :D:D:D:D::D:D:D:D:D sakin alay etmeyin evet usenmedim saydım ดพำำกนทษๅๅ

ben gördüm ikinisini - bakın ilk önce hareket eden ayak ne tarafa dönüyo kasmadan bakın ilk baktıgınızda sağ tarafa çevirecektir sonra ikinciyi göremesseniz kadının sadece diz aşağısını açık bırakın bakacaklar tam üst üste gelince kafana göre istediğin yere gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.