irc hackle

Mehmet_

Yeni üye
13 Ocak 2007
35
0
Unreal 3.2 tabanlı bi server e girin

fakat hiçbir kanala girmeyin /NİCK PASSWORD yapın yani nickinizi password yapın. daha sonra şunu yazın

/mode Password iowghraAsORTVSxNCWqBzvdHtGp lvhopsmntikrRcaqOALQbSeKVfMGCuzN yapın.

infonuza bakıldığında ***Password is a Bot on Serveradı *****
olarak gözükecektir. daha sonra
/notice NİCK Serverimizde oLuşan Bir Problemden Dolayı 1 Dakika İçersinde /msg Password Nickserv İdentify Şifre Şeklinde Nickinizi İdentify Ediniz.Aksi Halde Nickiniz Düşecektir...

(Nick yazan Yere ada.sansür nickini yazın)

Gelelim ircopların şifresi nasıl çalınıııır?

Yine unreal 3.2 tabanlı server e girin /NİCK OPERSERVİCES yazın


/mode OperServices iowghraAsORTVSxNCWqBzvdHtGp lvhopsmntikrRcaqOALQbSeKVfMGCuzN yapın.

/notice İRCOP Serverimizde Oluşan Bir Hatadan Dolayı Admin Ve İrcop Arkadaşların 1 Dakika İçersinde /msg OperServices Nick Şifre Şeklinde Birkez Daha Online Olması Rica Olunur Aksi Halde Operlikleri Silinecektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.