IRC ye Web ten proxy sokmak

BADİNHQ10

Uzman üye
6 Eyl 2009
1,080
0
ARKADASLAR IRC E WEBTEN PROXY SOKMAK İSTİYORSANIZ VERECEĞİM PROGRAMLAR TAM SİZE GÖREDİR VE HİÇ BİR SORUN CIKARMADAN ÇALIŞMAKTADIR.


Programı bilgisayarınıza kurun ve çalıstırın. Pc saatinin yanında MAske seklinde ifade oluşacaktır.Kısa bir Süre sonra aktif olup Mavi renge donusecektır. Mavi oldugu anda Proxy devreye girmiş demektir.(NOT Bu sırada int exp. kapalı durumda olsun)İnt explorerı acın ve proxy sokmak ıstedıgınız sitenin adresine girin (ÖRNEK Www.SoyLe.Net)



Diyelimki koruma botuna takıldı proxy. Sayfayı kapatmayın eschat in sol kosesınden baglantıyı koparın (yıldırım şekli) Daha Sonra Maske ye Sağ tıklayıp ''Change False Ip'' tıklayın. Baglantıyı tekrar aktif . Proxy Girene kadar BoyLe deneyin.​



Bu Program Sadece IRc de değiL Nette Saniyede ip değiştirmek isteyen arkadaslarımızada yarıyacaktır. Rapidshare ve daha farklı siteler için proxy kullanarak nette dolaşabilirsiniz.

ProgramLarın Orjinal DownLoad Sitesi Aşagıdadır

Not: Program 15 günlük deneme süresidir. Sorunsuz çalışmaktadır , Full sürümü Paralıdır.
3 program Mevcuttur . Mask Surf Lite & Mask Surf Pro & Mask Surf Standart Hepsi Sorunsuz Çalışır


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.