** İşareti altındaki şifreyi açığa çıkaran bir uygulama Kaçırma..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karty01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karty01

Katılımcı Üye
Merhaba arkadaslar..

****** işareti altındaki şifreyi açığa çıkaran bir uygulama. Beleş internet bağlantısı bulmak isteyenler programı disketleyip internet hesabı olan bir bilgisayarda çalıştırsınlar, şifreleri hemen öğrenirsiniz

ALINTIDIR..

VİDEO BANA AİTTİR..

VİDEOYU GÖREMEYENLER İÇİN..

İNDİRR..

VİRUS TOTAL

kardei programa giriş için reklama tıklayın dio ama ortada reklam yok..

Bende hata veriyo devam dedim mi gene devam ediyo sorun ney

Aynen sorunsuzda genede atmya devam ediyor ama sürekli o çıkyor devam demek bıktım :D yoksa bi sorun yok yani yarında arkime dicem bi msne gir bakalım olmuşmu ss yi atarım .. Tesekkurler abi

Aynen sorunsuzda genede atmya devam ediyor ama sürekli o çıkyor devam demek bıktım yoksa bi sorun yok yani yarında arkime dicem bi msne gir bakalım olmuşmu ss yi atarım .. Tesekkurler abi

peki daha fazla post kasmayalım :)

Abi bu arada senin su sing prgramı calısmıyo reklama tıklayın diyor açılması için ama ortada reklamda yok yardım pls

Kardeşim Kendi Adına Bir Programdan Bahsediyorum.

Buldum hosuma gtti diger uyerlerde yararlansın diye buraya paylastım bölüm kurallarında baskasının birseyinin paylasmama gibi bir kural yok bildgim kadarıyla varsa hatam silinsin konu...

Ne Diyelim Tebrikler..Daha Güzel Çalışmalar Dileğiyle

Tesekkurler yüzbasım

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.