Kardeşim çok iyi bir bölüm kazanmışsın gitmeni tavsiye ederim
hocam bence gitmeni öneririm tabikide hayat senin hayatın sana kalmış bir kararda ben olsam giderdim yani.
haklısın kardeşim İstanbul marmarayı istiyodum 490 alım yapıyo ben 450 aldım oraya girmeyi cok istiyordum Ama hayırlısı böyleymiş 430 Bahcesehir Üniversitesi geldi orayıda okursam 8 yıl bilgisayar egitimi almış oluyorumkardeşim Kendine Yazık Etme Direk Gir Yoksa Pişman Olursun Hem 4 Yıllık Pc Eğitimi Görmüşsün Burdan Dönersen Kayberdesin Bölümün Harika Gitmeni Şiddetle Tavsiye Ederim
Kardeş sen nasıl calistinda aldın o puanı banada bi yardımcı olsan ? Seneye yanina gelirim![]()
Dostum , bende o bölümü istiyorumaynı üniversite de , gitmeni tavsiye ederim . tabi bir de siber güvenlik mühendisliği okuyacağım .
Kendine koyduğu hedefinden belli . Konuyu açan arkadaşa gelirsek .Hiçkimse senin seçimine karışamaz bence etki altında kalmadan kendi kararını kendin ver . İleride boşa okumuşum dedirtmicek okuduğun alanda rahatca iş bulabileceğin bir seçim yapman lazım.En önemlisi hangisi sana en çok zevk veriyor .
inş tuturursun kardesim bu forumda bulunan herkes az cok bu bölümü istiyo inş gelecekte tekrar bu foruma gelirim bu forumu kuran ve bu ülkeye siber dünyada emegi gecen tüm adminlere minnetarız
Kardeş sen nasıl calistinda aldın o puanı banada bi yardımcı olsan ? Seneye yanina gelirim![]()
haklısın kardeşim İstanbul marmarayı istiyodum 490 alım yapıyo ben 450 aldım oraya girmeyi cok istiyordum Ama hayırlısı böyleymiş 430 Bahcesehir Üniversitesi geldi orayıda okursam 8 yıl bilgisayar egitimi almış oluyorum
Gitmeni tavsiye ederim
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.