İstanbul'da 3 ayrı noktada patlama

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
İstanbul'da bu gece 3 ayrı yerde ses bombası patladı. Beyoğlu'ndaki patlamada ise 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı...

854520090424010144430.jpg

BEYOĞLU'NDA SES BOMBASI
Alınan bilgiye göre, Piyalepaşa Mahallesi Fatih Sultan Minberi Caddesi Akman Sokak No: 4 üzerinde yer alan bir kafeterya önüne saat 22.45 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi.

Patlama esnasında kaldırımda yürüyen 3'ü çocuk 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların araçları ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayda hafif şekilde yaralanan Mehmet Emin Gülhas (9) Şevval İkram Avcı (6), İrem Avcı (4), Mustafa Zomp (17) ile ismi henüz tespit edilemeyen bir kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Olayda yaralanan Mustafa Zomp, "Kafeteryada oturuyorduk. Bir anda patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte kafeterya içerisindeki lambalarda patladı. O anda bir panik yaşadık. İkinci bir patlama olabilir diye bir süre dışarı çıkmadık. Dışarı çıktığımızda şok geçirdiğim için bayıldım" diye konuştu.

Olayın görgü tanığı bir vatandaş ise, "Büyük bir gürültü ile patladı. O esnada kahvede oturuyorduk. Buraya geldiğimizde ses bombasının patladığını gördük. Bir buçuk ay öncede benzer bir olay yaşanmıştı" dedi.

BİR TIP MERKEZİ ÖNÜNE KONAN SES BOMBASI PATLADI

Kağıthane'de bir tıp merkezi önüne konan ses bombası patladı. Patlamanın bulunduğu caddenin yaklaşık 400 metre önüne konan ikinci bir ses bomba ise, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Her iki olayda ölen yada yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Talatpaşa mahallesi Aslangazi caddesi üzerinde yer alan bir tıp merkezi önüne konan ses bombası patladı. Hafif şekilde gerçekleşen patlama çevrede olumsuz bir etkiye sebep olmazken, aynı caddenin yaklaşık 400 metre ilerisine konan ikinci bir ses bombası da polis tarafından fünyeyle etkisiz hale getirildi.
Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, ikinci ses bombasının konulduğu cadde çevresinde öncelikle trafiği kapatarak önlem aldı. Ardından cep telefonu düzeneğine karşın jammer sinyal kesici cihazlar devreye alındı. Ardından bomba, fünye düzeneği ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Polis ekipleri, her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

MECİDİYEKÖY'DE PATLAMA


Alınan bilgiye göre, Mecidiyeköy Viyadüğü'ndeki kolonları güçlendirme şantiyesini kaplayan alüminyum plakalardan oluşan duvarın dibinde patlama oldu.
Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik çemberi oluştururken, bomba uzmanı ekiplerin yaptığı incelemede, patlamaya ses bombasının neden olduğu anlaşıldı.
Küçük çapta maddi hasara yol açan patlamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞerefSizLEr Dagda biSe yapamıyCakLArını anLadıLar ŞehiRe inDiLer

merak etmeyin sonunuz yakın adi şerefsizLEr:D


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.