İstatiksel şeyler

0x762

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2016
38,343
32
Merhaba,

THT'nin durumu hakkında sizleri bilgilendirmek istedim. Uzun yıllardır Alexa Tr sıralamasında 330-350 aralığında bulunan THT şuan itibari ile 250 civarına yerleşmiş durumda.

Ziyaretçilerimiz konusuna gelirsek günlük 40+ bin civarında kişi ziyaret ediyor. Bu da aylık 1.2+ milyon civarında bir sayıya ulaşmakta.

Dönem dönem açılan THT batıyor konularında yazıldığı gibi THT batmıyor aksine çok daha iyi bir konumda yayın hayatına devam etmekte.

THT'nin bu seviyeye gelmesinde çaba gösteren herkese teşekkürler.
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,755
317
Türkiye
Bu durumda siz değerli hocalarımızın katkısı ve payı daha büyük. Bize bu ortamı sunduğunuz ve imkan tanıdığınız için her birinize teşekkür ederim. Hep beraber daha iyi işlere imza atacağız inşallah...
 

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Açıkcası bunu duymak çok güzel, açtığımız konularda tahmini bakan kişi sayısını hesaplamak sıkıcı oluyor. Okuyucusu yoksa boşa emek harcanmış hissi geliyor.


Emeği geçen herkese teşekkürler.
 

THROOT

Kıdemli Üye
18 Mar 2018
2,481
27
NEREYE
Emeği geçen asistanından adminine kadar herkesin eline yüreğine klavyesi ne sağlık.
 

Rozz

Uzman üye
19 Ağu 2019
1,388
47
Tüm yönetimdeki astlarımın ve üstlerimin eline sağlık daha iyi yerlere gelmek dileği ile :)
 

'Creative

Kıdemli Üye
16 Mar 2017
3,246
89
Forumun bu seviyelere gelmesinde küçük büyük katkısı olan herkese şahsım adına teşekkür ederim bizler bu foruma gönül vermiş kişileriz karşılık beklemeden yaptık bütün bunları umarım ilerleyen zamanlarda da bu çizgiyi bozmadan aynı şekilde ilerleriz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.