İşte TürkLer

hack.tr

Katılımcı Üye
20 Eyl 2007
450
1
Gecen gun Gungorendeki katlıam da ki olayda sonucu kotu de olsa işte Türk insanın yardım severlıgı dedım bu benım kendı fıkrım nedei ise ingiltere vs ulklerde pkk bu eylemı yaptıgı zaman dıger bombanın yanına koymuyormus cunku dıger ulkelerdekı ınsanlar dırek kacıyormus onlarda kacıs guzergagına koyuyormus bızde ıse bizim yardım edecegimizi bildikleri için hemen yanına koymus bazıları meraktan gelıyor ama emınım cogu yardım etmek ıcın gıdıyordur |KAHROLSUN pkk
 

AbaZaHacK

Yeni üye
29 Tem 2008
18
1
abi ben anlamıyorum ya bombayı patlatanda Turk olende Turk
Turkü Turkten baskası oldurmuyo abi ya
 

hack.tr

Katılımcı Üye
20 Eyl 2007
450
1
amerika yaratmıs amerkia yonetiyo ama amerikadan emırı alıp uygulayan türk bu kadar acınası bı durum olur mesela erdogan adam yakında olucek ama hla ulkesını satıyo bu artık bı hastalık para ıcın yapmıyo artık sadece hastalık
 

muratuzun

Katılımcı Üye
10 Tem 2008
717
7
güzel bir şehir
WELCOME TO THE TURKISH DELEGATION
Dünyanın en büyük uluslar arası topluluğuna Türkiye'nin katılması için yapılan öneri karşısında Gazi Mustafa Kemal şöyle dedi:
"Başvurmayı düşünmüyoruz, fakat davet ederlerse katılırız."
Topluluk, "Başvurma zorunluluğu" uygulamaktan ilk kez vazgeçti ve 43 üyenin oybirliğiyle, Türkiye'nin topluluğa davet edilmesine kararı verildi.
Bu davet üzerine Türkiye,
Milletler Cemiyeti'ne katılmayı kabul etti.
Yıl 1932 idi.
[Milletler Cemiyeti'nin bir üyesi olması için Türkiye'ye davet yapılması konusundaki önerge hazırlandı.
(1 Temmuz 1932)]
 

muratuzun

Katılımcı Üye
10 Tem 2008
717
7
güzel bir şehir
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼



FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!


TÜRK OLUŞUMUZDUR!!!


YA TAM SUSTURURUZ.YA DA KAN KUSTURURUZ!!!



▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
 

muratuzun

Katılımcı Üye
10 Tem 2008
717
7
güzel bir şehir
EFENDİLER!
Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesime karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vâdisine yuvarlanadurmuştur.
Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi.
Halbuki,
hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin pilanlarıyla yükselebilsin?..
Târih, büyle bir hâdiseyi kaydetmemiştir!..
M.K.Atatürk
 

muratuzun

Katılımcı Üye
10 Tem 2008
717
7
güzel bir şehir
İŞTE TÜRK AKLI & DÜŞÜNCESİ
Bir gün Yavuz Sultan Selim pazarın birini gezmeye karar verir ve saka kuşlarının satıldığı bir tezgaha yönelir.Bütün sakalar 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 50 altındır.
Yavuz Sultan Selim sorar:
-Bunlar 1 altın da bu neden 50 altın?
Satıcı:
-Hünkarım 50 altınlık olan ötüşüyle diğer saka kuşlarını kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar.
Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp adama verir ve ver o kuşu bana der.
Herkes şaşkınlık içinde ''ne yapacak acaba koca padişah bi saka kuşunu'' diye düşünürken Yavuz Sultan Selim kuşun kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:
-KENDİ IRKINA İHANET EDENİN SONU BUDUR!!!
 

muratuzun

Katılımcı Üye
10 Tem 2008
717
7
güzel bir şehir
pkk'lıların mağaraya yazdığı işte O yazı
---------------------
1- Eğer bir TÜRK askeri sizi gördüğü zaman durmadan ATES ediyorsa bilinki o erdir, kurşununun bitmesini bekleyinyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
2- Eğer sadece sizi gördüğü zaman ATES ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
3- Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidır merak etmeyin o sizi bulur ve kafanıza hiç acımadan sıkar.çünkü onların VATANINA ihanet edenlere hiç bir zaman acıması yoktur.
 

Bordo Hack

Katılımcı Üye
21 Mar 2015
877
0
patlatan Türk degıl kürttür bence ama türk olsa da fark etmez bunlara emırlerı veren türk amerika da bı ara teror sorunu oldu adamlar dırek halletti

Kürt ? veya Türk tahmin yapmayın hainin biri patlamış kimseyi suçlayamazsınız bu ırkçılık olur bu bize yakışmaz ne Kürtler gördüm Türküm ben diye gezen insanlardan daha Türk
 

Cave-Man

Kıdemli Üye
21 Nis 2015
3,120
0
Lüksemburg
patlatan Türk degıl kürttür bence ama türk olsa da fark etmez bunlara emırlerı veren türk amerika da bı ara teror sorunu oldu adamlar dırek halletti

Kürtlere neden hep suç atıyoruz ki? Ben hiç bir Kürt tanımadım. Ama onlara karşı ırkçı olmamalıyız.

Biz Osmanlı da hep birlikte yaşadık ve hiç bir sorunumuz yoktu çöküşe kadar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.