İşte ''yoksulluğun'' fotoğrafı!

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
2009 yılından bir Türkiye fotoğrafı. Bir yandan 'Kriz bizi teğet geçti' söylemleri, diğer yandan çarşaflı kadının içler acısı durumu...

Bugün öğlen saatlerinde Papuçcular Mahallesi'nde bir marketin çöplerinin bulunduğu yere gelen omuzunda asılı çantasını bulunan kadın çevreyi dikkatle gözledikten sonra sokakta kimsenin bulunmadığı bir anda ellerini çöp konteyneri içine sokarak karıştırmaya başladı.

Çöpten meyve ve sebzeleri topladığını gören çevredekilerin yardım çağrısı üzerine konuşan kadın mahallesinde fakirler olduğunu ve yiyecekleri onlara qotürmek için topladığını söyleyerek uzaklaştı.

Bir süre etrafı gözleyen kadın çevredekilerin dağılması üzerine yeniden çöplerin yanına geldi.

Zaman zaman çevreyi kontrol eden kadın konteyner alt kısmında bulunan meyvelere ulaşmak için vücudunu beline kadar içeri sokarken, konteyner içine düşmekten son anda kurtuldu. Büyük zorluklarla koyteyner içerisindeki domatesleri aldıktan sonra domatesleri çantasına özenle yerleştirdi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca konteynerde bulunan ve çevredeki marketin son kullanma tarihi geçmiş diye attığı gıda yoğurt, muz gibi gıda maddelerini toplayan kadın bunları yolda bulduğu poşetlere yerleştirdi.

Çevreden gelip geçen meraklı bakışlara aldırmayan kadın çöpten aldığı sebze ve meyvaları kucağına alarak uzaklaştı....

Daha BunLaR NeKi:confused:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.